Si Paul Stanescu da bir cu fugitii. Acum spune ca nu-i este rusine sa iasa cu Dragnea pe strada

politica

Vicepremierul Paul Stanescu a spus, joi, ca nu ii este rusine sa iasa pe strada cu presedintele PSD Liviu Dragnea, dupa ce in spatiul public a aparut o inregistrare in care Adrian Tutuianu relateaza ca Stanescu le-a cerut colegilor sa verifice reactia oamenilor daca ies pe strada cu liderul PSD.

Intrebat, joi, la Parlament, daca ii este rusine sa iasa pe strada cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, vicepremierul Paul Stanescu a raspuns negativ.

„Nu. Cu nimeni nu mi-e rusine”, a declarat Stanescu, la iesirea din biroul lui Dragnea de la Camera Deputatilor, relateaza Mediafax.

Chestionat de presa daca este reala relatarea lui Adrian Tutuianu si daca le-a cerut colegilor sa faca un experiment sa iasa cu dl Dragnea pe strada sa vada reactia oamenilor, Stanescu a zambit si s-a intors cu spatele la jurnalisti. „Nu stiu”, a spus vicepremierul.

Intr-o inregistrare prezentata de Romania TV, vicepresedintele PSD Adrian Tutuianu vorbeste despre discutia din CEx al PSD in care Paul Stanescu le-ar fi spus colegilor ca daca vor cu Liviu Dragnea sa il ia de mana si sa iasa cu el prin Bucuresti, iar daca reactia oamenilor e buna, atunci „noi suntem niste idioti”.

Potrivit unei discutii audio intre senatorul PSD Adrian Tutuianu si primarii social-democrati din judetul Dambovita, la ultimul CEx al PSD, vicepremierul Paul Stanescu le-ar fi spus colegilor, „in stitul lui mai cu «ar’metica», ca cei care vor sa-l sustina pe Liviu Dragnea sa il ia de mana si sa se plimbe cu el prin Bucuresti, Brasov sau Cluj, iar daca reactia oamenilor este una pozitiva, atunci „noi suntem niste idioti”. Insa „daca lumea va injura, asta e riscul vostru”, a povestit Tutuianu.

Tutuianu mai spune, potrivit inregistrarii, ca nu i se pare normal „sa avem un lider de partid care nu poate iesi printre oameni”.

Comentarii: