Si penalul Tariceanu sare sa il atace pe Nicusor Dan: „Nu a condus nimic in viata lui, are vocatia distrugerii”

politica

Calin Popescu Tariceanu l-a atacat violent, miercuri, intr-un interviu publicat de Agerpres pe Nicusor Dan, despre care a sustinut ca „nu a condus nimic in viata lui”.

„Eu nu cred ca Primaria Bucurestiului este locul unde sa se faca experimente cu oameni care nu au mai condus in viata lor nimic cum este genul lui Nicusor Dan si care are vocatia distrugerii si nu a constructiei. A fi primar inseamna sa ai vocatie de constructor si cel putin in aceasta privinta cred ca trecutul meu profesional ma indreptateste mai mult decat pe oricare din toti ceilalti candidati. Sunt inginer constructor de profesie, am profesat pana in 1992, atat ca inginer constructor in executie, cat si in mediul universitar, mediul academic. Am fost cadru universitar, am lucrat proiectare, cercetare, executie, deci stiu sa construiesc si am lasat in urma mea lucruri de care sunt mandru.

Fara implicare si fara perseverenta nu se poate realiza nimic. Deci, nu ca Nicusor Dan care nu vede decat blocarea oricarui proiect si ceea ce am auzit pe mine m-a intrigat foarte mult. Diversi dezvoltatori imobiliari care au fost blocati de Nicusor Dan si care au cazut ‘la pace’, finantand diverse ONG-uri care sunt in anturajul lui Nicusor Dan”, a sustinut Tariceanu.

El a anuntat apoi ca ALDE va obtine peste 7% la alegerile locale, desi in sondaje este cotat cu 2%.

„ALDE nu e un partid vechi, e un partid tanar. Avem patru ani de existenta, de fapt sase ani din 2014, dar am participat la alegerile din 2016 cand am mers singuri pe lista cum facem de altfel si acum in cea mai mare parte, cu exceptia a sapte judete, unde avem aliante la consiliile judetene cu PSD. In rest, participam singuri cu primari, candidati la presedintiile consiliilor judetene si cu liste separate si eu nutresc convingerea ca vom obtine un rezultat cel putin la fel de bun ca data trecuta. In alegerile din 2016 noi am depasit scorul 7,5% la alegerile locale si cred ca acum ne vom situa probabil la acelasi nivel”, a spus Tariceanu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: