Si primarul din Targu Mures a fugit de Tariceanu. Dorin Florea a lasat balta ALDE si va candida ca independent

politica

Primarul din Targu Mures, Dorin Florea, si-a lansat, marti seara, candidatura la presedintia Consiliului Judetean Mures, pentru care va porni ca independent, dupa ce a castigat cinci mandate consecutive la conducerea orasului. Dorin Florea a trecut prin mai multe partid, ultimul fiind ALDE, in care s-a inscris in mai 2019.

„Dupa o analiza foarte serioasa si o chibzuinta pe masura am luat decizia de candida independent la presedintia Consiliului Judetean Mures pentru ca lucrurile merg foarte prost. Daca va uitati ce se intampla in tara, in Parlament, in ceea ce priveste deciziile veti observa o calitate atat de slaba, oameni total nepregatiti, pusi pe diverse criterii, interesele de grup, superficialitate si amantlacurile devin politici pentru unii.

In oras lucrurile sunt foarte bine puse la punct, merg dupa un program coerent care se desfasoara an de an, doar ca trebuie bugetele facute de un Consiliu Local responsabil. Dar cea mai mare lipsa pe care o are acum judetul este decizia presedintelui Consiliului Judetean. Aici lucrurile au stagnat foarte mult, nu vreau sa fiu rautacios, dar daca vei intreba oamenii pe strada care au fost ultimii cinci, vor avea dificultati sa vi-i insire, asa cum am si eu. Atunci ca pot garanta ca in primii doi ani vom anunta toate proiectele si o strategie pe termen lung si mediu, va garantez ca numele meu il veti tine minte. Pentru ca sunt atatea lucruri de facut in zonele periurbane, Targu Mures, Reghin. Sighisoara ca sa nu mai vorbim de izolarea Tarnaveniului”, a declarat Dorin Florea, dupa lansarea candidaturii, citat de Agerpres.

Acesta a spus ca, data fiind experienta sa in administratie, patru ani ca prefect, apoi de 20 de ani ca primar, este foarte priceput pentru a face fata acestei functii.

„Voi candida independent si rog cetatenii sa vada ce am facut si atat le spun ca am daruirea de a face mai mult”, a sustinut Dorin Florea.

In cadrul evenimentului de lansare a candidaturii, Dorin Florea a precizat ca intentioneaza sa scrie o carte despre modul in care o serie de proiecte de dezvoltare ale orasului au fost blocate si mecanismele politice prin care s-au realizat aceste blocaje.

Dorin Florea este primar al municipiului Targu Mures incepand din anul 2000.

Mai mult despre:

Comentarii: