Si Tudor Chirila este alaturi de Nicusor Dan: „Ca bucurestean imi doresc ca episodul Gabriela Firea sa se incheie la aceste alegeri. Avem un primar incompetent”

news

Tudor Chirila ii indeamna pe bucuresteni sa iasa la vot dupa ce a vazut rezultatele celui mai recent sondaj de opinie, in care Nicusor Dan conduce cu peste 46%. „Ca bucurestean imi doresc ca episodul Gabriela Firea sa se incheie la aceste alegeri”, spune Chirila.

„Vesti bune. Ca bucurestean imi doresc ca episodul Gabriela Firea sa se incheie la aceste alegeri. Ar fi o gura de aer pentru un oras abandonat de un primar ale carui prioritati par sa fi fost infiintarea de companii municipale inutile, exercitii de imagine, piste de biciclete desenate pe trotuare, bani aruncati la Catedrala Neamului si alte cheltuieli inutile.

Avem un oras cu un trafic mai intens decat acum patru ani, un oras mai isteric, cu oameni din ce in ce mai nervosi si care isi pierd 20 la suta din timpul unei zile in trafic.

In schimb avem o continua campanie electorala a unui primar incompetent. Nu mai avem nevoie de inca patru ani ca sa ne ducem si mai tare pe tobogan.

PS. Sigur ca precizia sondajelor e discutabila, am mai vazut asta, de aceea cred ca trebuie sa ne ducem sa votam. Ma rog, cei care nu mai au nevoie de alti patru ani de incompetenta.

PS2. E ingrijorator cata lume ar vota un primar care n-a facut nimic. Ma intreb ce criterii au unii oameni”, a scris Tudor Chirila pe Facebook.

Citeste si: „Poate avem noroc”. Andrei Plesu isi anunta sustinerea pentru Nicusor Dan si ii ironizeaza pe Basescu si Tariceanu

INSCOP a dat publicitatii, vineri, date din sondajul realizat in Bucuresti din care reiese ca Nicusor Dan va castiga alegerile la mare distanta fata de Gabriela Firea. Candidatura lui Traian Basescu nu il afecteaza semnificativ pe Nicusor Dan.

Astfel, Nicusor Dan ar obtine la alegerile din 27 septembrie votul a 46,3% dintre cei care au spus ca vor vota. Procentul bucurestenilor care intentioneaza „sigur” sa voteze este de 51%.

Gabriela Firea ar obtine doar 38,9%, in timp ce Traian Basescu este cotat la 8,4%.

54,4% dintre bucuresteni s-au declarat nemultumiti si foarte nemultumiti de activitatea Gabrielei Firea ca primar.

Daca Traian Basescu nu va candida sau se va retrage, alegatorii sai vor vota in proportie de 56,7% cu Nicusor Dan si doar 1% cu Gabriela Firea. 40,2% sunt nehotarati catre cine dintre cei doi contracandidati sa isi dea votul.

Sondajul INSCOP Research a fost realizat la comanda PNL. Datele au fost culese in perioada 23 iulie – 8 august 2020. Metoda de cercetare: ancheta sociologica pe baza unui chestionar.

Mai mult despre: ,

Comentarii: