Sibiu: Un tanar de 24 de ani arestat pentru ca si-ar fi ucis iubita

news

Un tanar in varsta de 24 de ani din Sibiu a fost arestat, sambata, sub suspiciunea ca si-ar fi ucis iubita in varsta de 21 de ani. Fata a fost taiata in zona gatului cu un cutit, potrivit Turnul Sfatului.

I.P.J. Sibiu a fost sesizat la numarul de urgenta 112 ca o fata ar fi decedata si ar prezenta leziuni in zona gatului, intr-un imobil din municipiul Sibiu.

Politisti de investigatii criminale, criminalisti, precum si medic legist din cadrul Serviciului de Medicina Legala Sibiu s-au deplasat la locul faptei unde au gasit-o pe tanara in varsta de 21 de ani, din judetul Brasov, decedata.

Cercetarile au fost preluate de Parchetul de pe langa Tribunalul Sibiu, sub aspectul savarsirii infractiunii de omor.

Trupul victimei a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala Sibiu in vederea efectuarii autopsiei.

Din primele investigatii a fost identificat si prins un tanar, in varsta de 24 de ani, din jud. Sibiu, banuit ca ar fi comis fapta pe fondul unui conflict spontan cu victima.

Tanarul este, in prezent, audiat in vederea lamuririi circumstantelor comiterii faptei.

Potrivit Turnul Sfatului, apropiatii tanarului de 24 de ani sustin ca acesta avea probleme psihice si in trecut ar fi avut mai multe episoade psihotice, si ar fi incercat inclusiv sa se sinucida. Dupa acest episod ar fi fost internat la psihiatrie.

Tanarul era cunoscut de anturaj ca fumator de canabis.

Baiatul statea intr-un apartament din Sibiu impreuna cu un prieten. Prietena lui era din Fagaras, judetul Brasov, si venea destul de des la acesta, in Sibiu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: