Siegfried Muresan: „Marcel Ciolacu a devenit un pericol public pentru sanatatea romanilor. Ciolacu contribuie la prelungirea pandemiei si la raspandirea virusului”

politica

Europarlamentarul Siegfried Muresan considera ca seful PSD, Marcel Ciolacu, a devenit un „pericol public pentru sanatatea romanilor” dupa ce i-a instigat pe romani sa nu respecte regulile sanitare.

„Politicienii care instiga la nerespectarea regulilor sunt un pericol public. Prin aceasta declaratie, Marcel Ciolacu a devenit un pericol public pentru sanatatea romanilor. Prin instigarea la nerespectarea regulilor, Ciolacu contribuie la prelungirea pandemiei si la raspandirea virusului.

In criza este nevoie de politicieni care sa fie de partea oamenilor si sa-i protejeze, nu de politicieni care sa ii puna in pericol. Este nevoie de politicieni care sa depuna toate eforturile pentru combaterea crizei si revenirea la normalitate. Marcel Ciolacu este exact opusul”, a scris Siegfried Muresan pe Facebook.

Citeste si: Vaccinat printre primii din Parlament, Ciolacu se da viteaz: „In noaptea de Inviere merg la biserica, indiferent de situatie”

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a tinut sa anunte ca in noaptea de Inviere va merge la biserica. Ciolacu este printre primii parlamentari care s-au vaccinat.

″In noaptea de Inviere merg la biserica, indiferent de situatie. Anunt public, oficial. In noaptea de Inviere voi fi la biserica. Acolo ma duc de cand eram copil…”, a declarat liderul PSD duminica, un post de televiziune.

El si-a explicat decizia, declarandu-se gata sa plateasca amenda pentru eventuala sa sanctionare, ca urmare a incalcarii restrictiilor de circulatie.

Ciolacu a insistat ca este vorba despre o optiune personala, care nu implica partidul sau. “Una e sa duc partidul intr-o directie – lucru care s-a mai intamplat si la PSD, si la alte partide – si sa il folosesc ca instrument, dupa hachitele mele, si alta este decizia mea personala… Voi purta masca, ma dezinfectez, dar voi fi la biserica”, a spus liderul PSD.

Intrebat ce se va intampla daca va fi oprit de politie pentru incalcarea interdictiei de circulatie dupa ora 22.00. “Voi plati amenda, ca orice cetatean. Ce, ar fi prima oara? Voi plati amenda si imi voi asuma fapta”, a raspuns el.

Ciolacu s-a grabit sa fie printre primii parlamentari care s-au vaccinat.

Mai mult despre: ,

Comentarii: