Silvestru Sosoaca: „Ea a fost agresiva verbal cu mine, agresiuni fizice nu si-a permis”. O acuza ca l-a „inselat”

politica

Diana Sosoaca

Silvestru Sosoaca, sotul senatoarei Diana Sosoaca, a lansat noi acuzatii la adresa sefei SOS intr-un interviu pentru Digi24. El si-a acuzat sotia, cu care este de 7 ani, ca l-a inselat si ca a permis ca in anturajul ei sa ajunga agenti MOSSAD.

„Degradarea relatiei noastre a inceput dupa obtinerea functiei de senator de catre Diana. Si dupa, bineinteles, pierderea contactului cu realitatea. Stiti cum e, cand un om ajunge ba cu putere, ba cu avere, ba cu pozitie sociala, simte nevoia sa, nu stiu, sa se dea mare. Sa epateze in mod exagerat. Iar Diana era maestra la asa ceva. Si, din pacate, asta a dus si la degradarea relatiei noastre. Am fost persoane publice, am iesit mult in public. Diana are si o nebunie cu controlul, sa controleze tot in jurul ei, inclusiv pe mine, da, pentru ca paream doar un obiect pentru ea. Faptul asta a dus la nenumarate certuri, la divergente de opinii. Cand am inceput sa facem partidul s-au accentuat divergentele de opinii”, a declarat Silvestru Sosoaca  pentru Digi24.

El a mentionat inceputul mariajului, ea „il asculta”.

:M-a ascultat, nu-mi iesea din cuvant. Am mers foarte bine, am mers inainte, am prosperat din punct de vedere financiar. A fost o perioada extraordinara, am calatorit prin tara, prin strainatate, cu vacante facute. Cat timp m-a ascultat. A fost iarasi bine pe perioada pandemiei. Caci eu fiind nationalistul, ea era o simpatizanta USR pe vremea aceea, am tras-o pe curentul nationalist. Am facut-o liderul curentului nationalist din Romania. Adica a devenit ea langa mine, nu ca am modelat-o eu. Dar am avut o mare contributie. Dupa aceea am dus-o la Iasi, ea nu fusese niciodata in Iasi si intr-o luna si-o saptamana, a fost senator de Iasi. Titulatura pe care o are si azi. A fost bine. Dar dupa aceea relatia s-a degradat pana cand astazi as putea sa spun ca este imposibil sa mai vietuiesti cu ea in casa. Bine, altul ar putea sa o ia de la zero. Si am inteles ca se si intampla asta. Nu ma intereseaza. Ea e oricum in cautare de schimbare, de nou. Tot timpul e in cautare de nou, de altceva. Cei vechi, colaboratorii ei vechi, nu e mai e nimeni in preajma sa. I-a indepartat de mult. Ramasesem ultimul mohican. Si a simtit nevoia acum in prag de alegeri sa scape si de mine, ca o incomodam, probabil. Deci este imposibil pentru mine sa mai traiesc langa ea”, a mentionat Silvestru Sososaca.

„Mie imi pare rau si cer scuze tuturor oamenilor din SOS Romania, care anul asta se pregateau sa ne voteze. Sunt de impartit foarte multe lucruri (cu Diana Sosoaca), aveam cateodata si zilnic certuri cu Diana. Stiti ca Diana nu poate sa vorbeasca argumentativ cu nimeni. Din pacate, lucrurile sunt cum sunt. Necazul cel mai mare este ca Diana a facut jocurile PSD-ului. A acoperit scandalul comasarii alegerilor cu nebunia asta, cu certurile noastre”, a mai afirmat Silvestru Sosoac

ntrebat daca va divorta de Diana Sosoaca, el a raspuns: „Cel mai probabil, da. Ieri a fost un simulacru de consiliu in care toti au fost obligati nu doar sa voteze impotriva mea, ci sa ma elimine. Ea i-a prostit pe oamenii aia, si-a batut joc de ei. A fost o executie mediatica pe televiziunile astea online. Ea traieste din show, in rest nu poate sa faca nimic. Cand am luat-o de sotie era cu totul alta. de atunci se crede zeita si se poarta foarte urat. Aproape nimeni nu mai e in jurul ei”.

„Eu am gasit-o Macovei. In urma divortului va trece la Macovei, la numele de fata”, a adaugat sotul senatoarei. Acesta a recunoscut ca sotia lui nu a fost niciodata violenta cu el fizic, ci doar verbal. „Nu si-ar fi permis, dar agresiuni verbale da”.

Intrebat cine o indeamna pe Diana Sosoaca sa mearga la Moscova, Silvestru Sosoaca nu a vrut sa dea nume, dar a mentionat un consilier „care nu e prins in acte” si care ar fi „seful MISA (miscarea fondata de Gregorian Bivolaru) pe Europa”, posibil „agent Mossad”.

„Nu dau nume concrete. Sa-si asume ea, ca sunt consilierii ei. Unii platiti, unii neplatiti, bineinteles. Sunt multi binevoitori, cu ghilimele, care vin cu tot felul de idei. Unele nastrusnice, altele bune. Aici e vorba de un domn consilier care nu este prins in acte. Mai este si seful MISA pe Europa, banuiesc ca este agent Mossad. Adica un om care vrea sa-i faca cariera politica praf. Acel om are mai multe titulaturi. Inclusiv seful MISA pe Europa. Aceea de yoga, de absolut si neabsolut. Ca stim ca nu sunt deloc absoluti”, a mai declarat Sosoaca.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: