Simion a anuntat la Florenta ca a venit „infernul” peste Europa. El sustine ca va aduce „paradisul” impreuna cu extremistul Matteo Salvini si cu restul „suveranistilor” din UE

politica

Austria, Schengen, santaj, migranti, George Simion, Marcel Ciolacu, idiot util

Presedintele AUR, George Simion, a declarat duminica, la Florenta, intr-un discurs in limba italiana ca Europa s-a transformat intr-un „infern”. Gazda evenimentului a fost ectremistul Matteo Salvini, presedinte Lega.

„Ne-am reunit in acest minunat oras Florenta toate partidele care doresc sa aiba o Europa a popoarelor, o Europa a identitatii. Sunt mandru ca sunt roman, ca vin din Romania, asa cum sunteti voi mandri sa fiti italieni si membri ai Lega. Sunt liderul principalului partid suveranist din Romania. Luptam pentru apararea valorilor noastre nationale, a valorilor comune, luptam pentru patrie, familii, Dumnezeu si luptam pentru libertate”, a declarat Simion a in fata a 2.000 de delegati suveranisti.

Simion a spus ca romanii si italienii au o origine culturala comuna, originea latina, originea crestina, iar „stanga vrea sa sterga aceste origini comune. Ei vor sa renunte la natiuni, precum si la familia naturala. Suntem cu totii in favoarea ordinii naturale”.

„Aici, la Florenta, Dante Alighieri a oferit lumii Divina commedia o alegorie plina de invataturi valoroase.

„Ce putem vedea astazi in Europa? Infernul! Infernul pentru ca avem migranti ilegali, infernul pentru ca avem dezindustrializare, infernul pentru ca ne confruntam cu distrugerea identitatii naturale si cu declinul crestinismului. Vor sa ne interzica sa folosim cuvinte precum mama, tata sau patria. Este un adevarat infern. Noi, patriotii uniti ai celor 27 de state ale Uniunii Europene, trebuie sa fim uniti pentru alegerile europene de anul viitor. Vrem sa aparam valorile reale ale patriilor noastre: mama, tata si copii”, a mai sustinut Simion.

Liderul AUR a mai spus ca partidele suveraniste din Europa isi doresc „o societate sanatoasa si sanatoasa vrem sa o mentinem, fara stapani, fara oameni nebuni, fara oameni ca Frans Timmermans si Ursula von der Leyen, fara acesti nebuni de la Bruxelles care vor sa creeze un super stat european. Avem o oportunitate istorica, pas cu pas, putem trece in purgatoriu si apoi in paradis”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: