Simion a sosit coafat la Alba Iulia cu un tren special. El a fost intampinat de daci, maicute si de Garcea – Video

politica

George Simion

Liderul AUR, George Simion, a sosit coafat la Alba Iulia, de 1 decembrie, cu un tren special pentru care AUR a platit 35.000 de euro.

Simion, avand o freza prea putin traditionala, prost asortata cu un cojoc din blana alba, a fost intampinat pe peron de indivizi costumati in daci si de maicute.

„In acest an va invit si pe voi, romani patrioti, sa mergem impreuna la Alba Iulia cu Trenul Unirii de la Bucuresti si sa strigam intr-un glas”, anuntase amterior Simion.

AUR a platit pentru inchirierea trenului in care a fost adus Simion suma de 169.991,50 lei, a precizat pentru Club Feroviar, miercuri seara, George Simion.

Simion a fost primit cu paine si sare pe peron. „Faceti loc aici, ca vine la paine”, a incercat un sustinator AUR sa ii deschida calea lui Simion.

Simion a plecat apoi in mars de la gara, alaturi de cateva mii de auristi, spre Catedrala Incoronarii. ”Este o zi a unitatii nationale, sunt bineveniti si PSD-isti si PNL-isti alaturi de noi, este timpul sa dam mana cu mana, mergem la biserica, avem 2.000 de copii care nu au vazut niciodata Alba Iulia, avem si o piesa de teatru…”, a declarat Simion.

Printre participanti s-au aflat si Claudiu Tarziu, Ramona Ioana Bruynseels, Mugur Mihaescu Garcea, Ilan Laufer si Daniel Florea, fostul primar PSD al Sectorului 5.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: