Simion, din nou scandal in Parlament, l-a agresat pe Iulian Bulai. „Esti violent si grosolan. Te rog sa pleci de aici! Nu ma hartui!”

politica

Copresedintele AUR George Simion a dat din nou dovada de un comportament agresiv, luni, in Parlament, in timp ce transmitea live pe Facebook. El a tinut sa filmeze din nou, spunand provocator ca asteapta sa vada cum va fi sanctionat de conducerea Parlamentului.

Simion a inceput sa filmeze din nou in Parlament si a cautat din rasputeri sa ii provoace pe parlamentarii de la USR. El l-a luat in vizor pe Iulian Bulai.

„Domnu’ Bulai, puteti sa vorbiti cu romanii?”, a intrebat Simion cu telefonul in mana.

„Esti violent, nu vorbesc cu tine!”, a replicat Bulai.

Simion: Cu ce sunt violent?

Bulai: Esti grosolan, nu vorbesc cu tine.

Simion: Sunt grosolan? Violent?

Bulai: Te rog sa pleci de aici! Nu ma hartui!

Ulterior, Bulai s-a dus la tribuna Parlamentului sa ceara sanctionarea lui Simion.

„Cere sanctionarea mea, hai!”, a strigat Simion din sala.

„Aplicati regulametul votat de majoritate, domnul deputat hartuieste parlamentarii”, a spus Bulai de la tribuna.

Simion s-a repezit si el apoi la tribuna: „Partidul turnatorilor si mincinosilor securisti, sunt de acord cu domnul Bulai. Cer sa ma sanctionati, aplicati regulamentul!”.

Ulterior, Simion a racnit catre Bulai, care protesta din nou, in picioare, fata de comportamentul lui Simion: „Ajunge, ma! Stai jos! Stai Jos! Caricatura umana!”.

Majoritatea parlamentara PSD-PNL-UDMR a decis recent ca este interzisa filmarea sedintelor. incercand astfel sa il opreasca pe Simion sa mai faca live pe Facebook. USR s-a opus acestei decizii invocand transparenta.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: