Simion face sondaj: „Ce parere aveti, sunt semidoct si maimuta?”. Ce raspund membrii AUR

actualitate

Copresedintele AUR, George Simion, a lansat un sondaj pe pagina sa de Facebook in care isi intreaba admiratorii ce parere au despre modul in care l-au caracterizat Traian Basescu si Grigore Cartianu.

„Basescu spune ca sunt semidoct, iar Cartianu ca sunt o maimuta. Care e opinia voastra?”, in treaba Simion.

In scurt timp, Simion a primit sute de raspunsuri in care este catalogat drept mare „patriot”. Mare parte dintre raspunsuri sunt scrise gresit gramatical.

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica seara, ca AUR „doar latra patriotismul”. El a avut cuvinte dure la adreas vedetelor AUR, Diana Sosoaca si George Simion.

„Cred ca doamna senator Sosoaca ar fi buna de sefa de galerie la Dinamo si Simion sef de galerie la Steaua. Martusisesc ca, in ziua votului, cand vedeam ca nu intra PMP in alegeri, am intrebat: Ce partid e asta? AUR asta? Cine sunt ei? Au aparut peste noapte cu un suport extraordinar in Diaspora. Nu cred ca au ceva de spus tarii, in afara de vadimisme n-au mare lucru de spus. Insa deosebirea dintre ei si Vadim este ca Vadim era un om citit.

Ei sunt semidocti care isi latra patriotismul si asa-zisul antisistem, pozitiile antisistem. Daca i-ai pune sa guverneze, n-ar fi in stare sa faca nimic, ar prabusi tara”, a spus Traian Basescu, duminica seara, la Realitatea PLUS.

Mai mult despre:

Comentarii: