politica

Simion, inca un scandal in Parlament. A intrat peste PSD-isti si l-a facut „securist pitic” pe Simonis. Apoi a mers la PNL

George Simion si mai multi parlamentari AUR au fortat, miercuri, intrarea in salile unde reprezentantii PSD si PNL isi sustineau sedintele de partid. Simion s-a certat cu liderii PSD si, apoi, cu cei ai PNL.

Simion a intrat in sala sala de sedinta din Camera Deputatilor unde urma sa aiba loc sedinta de Consiliu National al PSD pentru a striga ca este impotriva comasarii alegerilor.

El l-a facut „dictator” pe Ciolacu.

AUR-istii aveau pancarte cu „Pas cu pas, PSD si PNL reinstaureaza dictatura”, „Tovarasul Ciolacu, vrei sa reinstaurezi dictatura? Nu vei reusi!” sau „Ciolacu si PSD, distrugatorii democratiei si statului de drept”.

„E nebun daca vrea sa faca comasarea asta ilegala. El, cu gurita lui, spunea ca este ilegala comasarea, acum o are pe agenda de lucru a coalitiei. Se urmareste incalcarea Constitutiei. O fac de frica rezultatelor, ei masluiesc sondaje, dar realitatea nu e cea din sondaje”, a spus George Simion.

El s-a certat apoi cu Alfred Simonis, pe care l-a facut „securist pitic”. „Eu n-am intrat peste voi, desi avem de trei ori mai multi parlamentari. Nu ne intimidezi, aici e grupul PSD unde vrem sa avem discutii politice, aici nu e stadion”, i-a replicat Simonis lui Simion.

Simonis si-a mutat apoi trupa de AUR-isti la sedinta PNL. Acolo l-a abordat pe Nicolae Ciuca, acuzand din nou ca se pune la cale comasarea alegerilor.

„Sa spuna clar cine isi asuma aceasta comasare. Este incalcare a regulilor jocului, daca astazi ma dezavantajeaza pe mine, poate mane vor fi ei in situatia noastra. CE este incertitudinea asta? Numai faptul ca discuta despre incalcarea Constitutiei este grav”, a spus Simion, la usa PNL.

„Orice demers trebuie sa fie unul constitutional in folosul democratiei si reprezentativitatii votului”, a replicat Ciuca.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Canepa sau marijuana? Angajatii Departamentului de Administratie au distrus zeci de plante care au rasarit in fata Capitoliului statului Wisconsin

Planurile cuiva de a recolta zeci de plante posibil de marijuana cultivate pe terenul Capitoliului…

5 minute ago

Donald Trump planuieste cea mai mare deportare in masa din istoria Americii: 20 de milioane de oameni ar putea fi alungati din tara

Echipa de campanie a lui Donald Trump care lucreaza pentru a transforma politica de imigratie…

14 minute ago

Romanii pot raporta deepfake-urile si manipularile online la Ministerul Digitalizarii. Ministrul le multumeste „partenerilor Google, Meta si TikTok”

Romanii pot reclama dezinformarile si deepfake-urile, realizate cu ajutorul Inteligentei Artificiale (IA) de pe platformele…

16 minute ago

Bataie ca-n filme in parlamentul din Taiwan. Un deputat din opozitie a furat un proiect de lege care urma sa fie votat si a fugit cu el – VIDEO

Legislatorii puterii si ai opozitiei din Taiwan s-au implicat vineri in incaierari fizice si atacuri…

29 de minute ago

Regimul nord-coreean confirma ca a lansat o racheta balistica si promite sporirea fortei nucleare a tarii

Coreea de Nord a confirmat sambata ca a testat o racheta balistica tactica, a transmis…

44 de minute ago

Cum va fi vremea in weekend. De duminica se incalzeste, dar vom avea si averse de ploaie si furtuni

Dupa valul de ploi si frig, vremea se schimba la sfarsitul saptamanii. Directorul Administratiei Nationale…

O oră ago