Simion minte mai ceva ca Ponta: „Sa ne mai lase televiziunile, inchideti televizoarele mincinoase”. Seara s-a dus la Antena 3 cu Ciuvica

politica

Copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor (AUR) George Simion a participat duminica seara la o emisiune la Antena 3 dupa ce cu numai cateva ore mai devreme le ceruse admiratorilor AUR sa „inchida televizoarele mincinoase”.

Simion a spus, duminica, in centrul Craiovei, la o intalnire publica cu membri si simpatizanti ai partidului, ca AUR va revolutiona clasa politica romaneasca si i-a indemnatpe fanii lui sa inchida televizoarele, pentru ca televiziunile au ignorat AUR pe toata perioada campaniei electorale.

„Acum ne suna televiziunile. Sa ne mai lase, ca in timpul campaniei ne ignorau. Avem contact direct intre noi. Inchideti televizoarele mincinoase, avem Facebook-ul, avem legatura directa, revolutionam clasa politica romaneasca. Am inceput cu cateva mizerii pe care le-am alungat din scena publica si mergem mai departe. Si cum am promis noi? Nu facem alianta, nu facem coalitie de guvernare cu nimeni, nici cu asa-zisa stanga, nici cu asa-zisa dreapta. Noi suntem alianta, suntem Alianta pentru Unirea Romanilor. Da, ne vedem, discutam public, am discutat cu toti din Parlament. Discutam fara probleme in vazul lumii, nicio problema, pentru ca trebuie sa ajungem sa punem oameni valorosi la conducerea tarii, dar nu intram in cardasii cu ei”, a spus George Simion.

Dupa numai cateva ore, Simion s-a dus la Antena 3. El a participat la o emisiune, intre orele 20.00-21.00, cu Razvan Dumitrescu si Mugur Ciuvica. El a dat detalii despre intalnira cu seful Consiliului National al PSD, Vasile Dincu.

„Am avut discutii si cu asa-zisa dreapta, si cu asa-zisa stanga. Noi acum suntem contactati si de PNL, si de PSD, pentru ca vor sa iti puna oamenii in Parlament. Am discutat, pentru ca e normal sa discuti.

Domnul Dincu probabil era impresionat de performanta noatra electorala si trebuie sa se decida ce vor de la votantii AUR. Noi fiecare functie, fiecare articol, fiecare punct il negociem in interesul natiunii romane. La un moment dat vor iesi din bula lor si se vor trezi ca vor aliati. Daca vor aliati in poporul roman, sa vina sa discutam public. Nu ma intereseaza jocurile lor de servicii, de functii, de ciolan”, a declarat George Simion.

Liderii PSD Marcel Ciolacu si Vasile Dincu s-au intalnit, sambata, intr-o vila din carterul Primaverii, cu co-presedintele AUR, George Simion.

Imagini de la aceasta intalnire au fost publicate de Gandul.

„Nu are legatura cu consultarile. Am vorbit despre un studiu IRES in care am pus intrebari despre AUR. Nu am vorbit despre sustinere pentru ca nu ne-ar ajunge oricum. De asemenea, nu pot lucra la modernizarea structurii si brandului PSD in coalitie cu AUR. Ar fi un sacrificiu inutil daca nici macar nu poti face o coalitie de guvernare. Il cunoscusem mai demult pe Simion, cand era student”, a declarat Vasile Dincu, pentru Digi24.ro.

Intalnirea dintre Vasile Dincu si George Simion a avut loc vineri, in jurul pranzului, la o adresa din Primaverii, acolo unde se afla si sediul IRES, institut coordonat de Dincu.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: