Simion, Piperea si Terhes sunt la Washington: „Se ploconesc sa prinda o poza cu Trump. Dar acasa se dau viteji spunand ca nu vor sa fim ‘colonie’ a SUA”

politica

George Simion

Liderii AUR se afla in aceste zile la Washington, vor participa la „cea mai mare conferinta republicana: CPAC / The Conservative Political Action Conference”. Un fost purtator de cuvant la Guvernului Romaniei remarca dublul limbaj al liderilor AUR in legatura cu SUA.

„Toata floarea aurista, in frunte cu Simion, Piperea si Terhes, e in Washington ploconindu-se ca Dragnea acum 5 ani sa prinda o poza cu Trump. Dar acasa se dau viteji spunand ca nu vor sa fim ‘colonie’ a SUA. a subliniat Liviu Iolu, fost purtator de cuvant al Guvernului Ciolos.

Simion si Terhes au tinut sa se laude pe retelele de socializare ca merg la Washington.

„In urmatoarele 3 zile voi fi in Washington DC ca invitat la cea mai mare conferinta republicana: CPAC / The Conservative Political Action Conference”, a anuntat Simion, mandru.

Pe data de 24 februarie va fi prezent la CPAC si Donald Trump.

”In perioada 21-26 februarie sunt la Washington DC, invitat in calitate de presedinte al Partidului National Conservator Roman (PNCR) la CPAC/ICS5, eveniment la care voi si vorbi. La eveniment mai sunt prezenti si George Simion, Claudiu Tarziu si alti lideri AUR, care si ei vor vorbi.

Evident, cu aceasta ocazie vor avea loc si intalniri cu lideri politici, think-tank-uri, jurnalisti etc.

CPAC – Conservative Political Action Conference – este cea mai mare conferinta a liderilor conservatori din lume. Pe data de 24 februarie va fi prezent la CPAC si Donald Trump.

ICS – International Covid/Crisis Summit – este o conferinta pornita in pandemie, care a creat o platforma pentru ca medicii liberi sa poate expune descoperirile pe care le-au facut cu privire la virusul COVID si pretinsele vaccinuri.

In primavara anului 2023 am co-organizat ICS3 in Parlamentul European, unde au vorbit doctori de renume mondial, unele dintre prezentari facand sute de milioane de vizualizari online.

Cu aceasta ocazie am vorbit cu organizatorii ICS ca editia a patra sa o faca in Romania, la Parlament, de organizare ocupandu-se AUR.

In toamna lui 2023 a avut loc ICS4 la Parlamentul Romaniei, AUR ocupandu-se exemplar de organizare. Printre invitati au fost nu doar doctori de prestigiu internationali, dar persoane foarte conectate la mediul conservator american, inclusiv apropiati ai lui Trump. Cu totii au fost fascinati de Romania si de buna primire, spunand ca vor sa revina in Romania inclusiv cu familiile lor.

In discutia pe care am avut-o la Bucuresti cu privire la locul desfasurarii editiei a cincea a ICS, recomandarea mea a fost ca ICS5 sa se faca la Washington, cand se face si CPAC.

Dupa consultari s-a agreat propunerea pe care am facut-o, astfel ca in prezent cele doua evenimente, CPAC si ICS5, sunt reunite.

Este o bucurie sa auzi vorbindu-se in asemenea medii inalte cu respect despre Romania. Respectul se vede inclusiv din faptul ca delegatia din Romania are cei mai multi vorbitori”, a postat Terhes.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: