Simion s-a dus peste Grindeanu sa-i strice conferinta de presa: „Semnati motiunea de cenzura a AUR”. PSD-istul a refuzat

politica

Prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu s-a trezit, joi, cu George Simion (AUR) in conferinta sa de presa in timp ce le cerea parlamentarilor USRPLUS sa semneze alaturi de PSD pe motiunea de cenzura. Simion i-a cerut lui Grindeanu sa semneze pe motiunea de cenzura lansata miercuri de AUR.

„Am avut o intalnire cu liderilor deputatilor USR care a zis ca nu o sa semneze o motiune a PSD, in schimb ar fi dispusi sa semneze aceasta motiune, singura care este acum. Haideti sa semnati si dvs.”, i-a spus Simion lui Grindeanu.

Grindeanu a refuzat, sustinand ca PSD va depune propria motiune de cenzura/ „Depuneti motiunea impreuna cu USR”, i-a spus lui Simion.

„E nevoie de o opozitie hotarata. Daca USR vor sa treaca in opozitie, apreciez pozitia lor. Acum zece minute am avut o discutie cu domnul Mosteanu in sensul de a strange semnaturi de la cei care vor sa il vada plecat pe domnul Citu. Ce conteaza textul? E o aberatie. E nevoie de o motiune comuna a tuturor celor care vor sa plece Guvernul Citu. AUR are 42 de semnaturi, USR are 80 si PSD are 160. Sunt destule semnaturi ca motiunea sa treaca. Hai sa ne punem toti semnatura pe motiune”, a mai spus apoi George Simion.

Partidul Social Democrat va prezenta joi textul motiunii de cenzura impotriva Guvernului care va fi pus la dispozitie pentru a fi semnat, a anuntat anterior prim-vicepresedintele partidului, Sorin Grindeanu.

„Astazi, PSD va prezenta textul motiunii de cenzura. (…) PSD este singurul partid care are puterea data de numarul de parlamentari pentru a initia o motiune de cenzura. Cine vrea ca intr-adevar acest guvern sa pice, va semna motiunea PSD. Restul sunt povesti”, a declarat Grindeanu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: