Simion vrea sa-i invie pe peremisti, o aduce pe fiica lui Vadim Tudor in AUR. Omagiu fostului poet de curte al lui Ceausescu: „Mostenirea lui Vadim Tudor trebuie continuata”

politica

Fiica lui Vadim Tudor, Lidia Vadim Tudor, a anuntat sambata ca se va inscrie in AUR.

„Tatal meu ar fi vrut sa ii continui crezul politic, asta cu siguranta, si sa-i duc mai departe mostenirea morala pe care ne-a lasat-o tuturor. Am luat destul de tarziu aceasta decizie, la opt ani dupa ce tata a plecat dintre noi. Dar mi-am adus aminte chiar astazi niste versuri pe care el le-a scris cu putin timp inainte sa moara, in care se intreba ce-i de facut. Mai avem vreo speranta”, a declarat Lidia Vadim Tudor la Antena 3.

„Toate deciziile pe care le-am luat de cand el a plecat au fost ghidate de el printr-un fir nevazut. Si sunt convinsa ca si aceasta decizie este de asemenea ghidata sau insuflata de el”, a mai spus Lidia Vadim.

Liderul AUR, George Simion, a anuntat ca vrea sa faca echipa cu „mostenirea pe care ne-a lasat-o Corneliu Vadim Tudor”.

„Suntem tineri, vrem sa ne construim un viitor si cred ca mostenirea lui Vadim Tudor trebuie continuata. De-abia acum ne dam seama ca tot ce afirma era adevarat, si am fost, asa cum a spus, vanduti.

Fac echipa si cu Lidia Vadim Tudor, si cu mostenirea pe care ne-a lasat-o Corneliu Vadim Tudor si cu toti cei din generatia noastra care au aceleasi crezuri.”, a spus Gerge Simion.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: