news

Simona Cumpanasu sare in apararea sotului: „Ramane acelasi barbat curajos si tata dedicat, de care suntem mandri”

Simona Cumpanasu tine sa ii ia apararea sotului ei, Alexandru Cumpanasu, in urma scandalului violent de luni seara de la Romania TV. Simona Cumpanasu sustine ca „pentru noi ca familie, Alexandru Cumpanasu ramane acelasi barbat curajos si tata dedicat, de care suntem mandri”.

„Contrar spuselor realizatorului emisiunii, niciun act normativ in vigoare nu diferentiaza dreptul la demnitate, intimitate si viata privata a unei persoane. In fata legii suntem cu totii egali in drepturi si obligatii, cu atat mai mult cu cat sotul meu, Alexandru Cumpanasu, nu ocupa o demnitate publica. Aceasta mascarada televizata pe care o difuzati de peste trei saptamani incalca flagrant prezumtia de nevinovatie, aducand grave prejudicii familiei noastre prin incalcarea a numeroase drepturi si lipsa de obiectivitate in prezentarea informatiilor. Mizeriile la care sunt expusa sunt pompos construite prin distorsionarea faptelor si prezentarea unor informatii fara efectuarea unor minime verificari. Prin urmare, domnule Ciutacu, nu sotul meu ma expune unor mizerii, ci dumneavoastra impreuna cu postul de televiziune pentru care lucrati, incalcandu-ne drepturile cu buna stiinta! Pentru noi ca familie, Alexandru Cumpanasu ramane acelasi barbat curajos si tata dedicat, de care suntem mandri! Viata noastra privata, ne apartine doar noua!”, a spus Simona Cumpanasu pe Facebook.

Luni seara, Ciutacu si Cumpanasu s-au acuzat reciproc ca au luat spaga si ca isi insala sotiile.

Alexandru Cumpanasu: Viata mea privata va priveste foarte mult. M-am saturat sa faceti voi acuma rating pe seama mea la infinit. Totusi, sunt niste limite. Va ajut de un an jumate, de cand cu Alexandra. Ce nu inteleg eu e ca viata mea privata nu te intereseaza, dar vorbesti de organele mele genitale, inteleg ca te-ai exprimat tu cu gurita ta…

Victor Ciutacu: Daca vrei sa ne intoarcem la subiectul acesta intru la fotografii in telefonul meu si iti arat in direct… pe al tau nu pe al meu.

Alexandru Cumpanasu: Care era relevanta?

Victor Ciutacu: Dragul meu, nu eu am candidat la presedintie si le-am trimis penisul femeilor, prietene.

Victor Ciutacu: Ne intoarcem la subiect sau nu?

Alexandru Cumpanasu: Ne intoarcem la subiect cum? Cu toate taraturile astea in direct?

Victor Ciutacu: Intrebare directa! Ai luat 40.000 de euro la plic in campania electorala, in Italia?

Alexandru Cumpanasu: Mergem pe barfe? Ai luat 20.000 de euro o spaga de la nu stiu ce privatizare?

Victor Ciutacu: I-auzi, ma! Hai ca ne intalnim in instanta de judecata. Esti primul care spune treaba asta. Batrane, eu nu te-am sunat sa ne punem poalele in cap.

Citeste si: Sosoaca, data afara de Gadea din studio. Dialog ireal: „Sunt abuzata psiho-emotional”/ „Sunteti abuzata masiv”

Victor Ciutacu: Ai un raspuns corect la vreo intrebare?

Alexandru Cumpanasu: Tu nu ai nicio informatie concreta.

Victor Ciutacu: Ba da, am o plangere penala ca ai luat 40.000 de euro la plic.

Alexandru Cumpanasu: E o femeie care face videochat si care a fugit din tara.

Victor Ciutacu: Si ce daca a facut videochat, tu ai facut mai videochat decat ea cand ai trimis penisul unei femei maritate. Las-o naibii de treaba.

Alexandru Cumpanasu: Eu nu ma iau de amantele tale. Adica cine te crezi tu?

Victor Ciutacu: Bai, ai fost vreodata la curve cu mine ca sa vorbesti de amantele mele? Nu iti e rusine?

Alexandru Cumpanasu: Da` tie nu iti e rusine sa vorbesti cu mine asa? Da pana cand?

Victor Ciutacu: Nu mie imi depune lumea plangeri penale ca iau bani la plic, nu eu trimit penidul la femei. Nu iti e rusine?

Victor Ciutacu: Tu ti-ai facut publica viata privata. Ti-ai expus sotia si copiii unor mizerii, de obsedat sexual. Asta ai facut.

Alexandru Cumpanasu: Ce ai facut, ma?

Victor Ciutacu: Scoateti-l, ma, pe asta afara din direct!

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Trei drone au fost depistate luni noapte deasupra bazei militare „Mihail Kogalniceanu”, unde se afla avioane de lupta ale NATO. Ce masuri au luat militarii romani

Fortele Aeriene Romane au anuntat, marti, ca luni noapte au fost depistate trei drone deasupra…

28 de minute ago

Liderii PSD i-au cerut luni lui Firea sa candideze la Primaria Capitalei, in locul lui Cirstoiu: „PSD-istii nu-l mai vor neam pe Cirstoiu”

Liderii PSD i-au cerut luni Gabrielei Firea si lui Daniel Baluta, primarul Sectorului 4, sa…

3 ore ago

Cine sunt primarii care au atras companii de top in orasele din Romania (P)

Timisoara si Brasov, doua orase conduse de primari USR, au atras in ultimii ani companii…

O oră ago

Ciuca: „In acest moment s-a mentinut decizia ca doctorul Cirstoiu sa fie candidatul coalitiei. Nu il putem sustine pe Piedone”

Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat marti ca in acest moment, la nivelul coalitiei s-a…

2 ore ago

Politia din Bruxelles a intrat peste reuniunea extremistilor de dreapta la care urma sa vina si Viktor Orban. Conferinta a fost anulata

Politia din Bruxelles a luat marti masuri pentru a opri o reuniune a elitei nationalistilor…

2 ore ago