Simona Halep face istorie, a ajuns numarul 1 mondial. Declaratii extraordinare ale campioanei, prima data cand plange pe teren

sport

Simona Halep va urca incepand de luni, pentru prima data in cariera, pe locul 1 WTA, dupa ce a invins-o, sambata, cu scorul de 6-2, 6-4, pe letona Jelena Ostapenko, in semifinalele China Open. Halep devine prima romanca lider mondial in tenis, al doilea roman, dupa Ilie Nastase, care a fost numarul 1 ATP 40 de saptamani, intre 23 august 1973 si 2 iunie 1974, si a 25-a jucatoare care urca pe cea mai inalta treapta a ierarhiei, in istoria de 44 de ani a WTA. Organizatorii China Open i-au facut o surpriza dupa meci, oferindu-i Simonei Halep un „1” din trandafiri. Simona Halep a spus, dupa meci, ca este pentru prima data cand plange pe teren.

Simona Halep, a declarat, sambata, dupa ce a devenit noul lider mondial in tenis, ca este un moment foarte emotionant, care o face sa planga pentru prima data pe teren.

„Este un moment foarte emotionant, este pentru prima data cand plang pe teren. Este extraordinar ca am putut face asta. Este prea greu ca sa vorbesc, dar le multumesc tuturor pentru sustinere, familiei, echipei, lui Darren – Darren, nu esti aici, dar m-ai ajutat mult ca sa fac asta – tuturor celor de acasa care ma urmaresc. Este ziua mea speciala”, a declarat Halep la festivitatea de pe arena centrala de la Beijing, citata de news.ro.

Simona Halep va fi noul numar 1 mondial, dupa ce a invins-o pe Ostapenko in semifinale la Beijing

Simona Halep va urca incepand de luni, pentru prima data in cariera, pe locul 1 WTA, dupa ce a invins-o, sambata, cu scorul de 6-2, 6-4, pe letona Jelena Ostapenko, in semifinalele China Open. Halep devine prima romanca lider mondial in tenis, al doilea roman, dupa Ilie Nastase, care a fost numarul 1 ATP 40 de saptamani, intre 23 august 1973 si 2 iunie 1974, si a 25-a jucatoare care urca pe cea mai inalta treapta a ierarhiei, in istoria de 44 de ani a WTA.

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: