sport

Simona Halep a castigat de fapt in fata Serenei Williams, anunta Cristian Tudor Popescu: „A fost un meci de poveste, probabil cel mai bun de la Australian Open”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu afirma ca Simona Halep a jucat atat de bine cu Serena Williams incat infrangereade la Australian Open este, de fapt, o victorie pentru romanca.

„A fost un meci de poveste, probabil cel mai bun de la Australian Open de pana acum. Simona a adus-o cu sufletul la gura pe cea mai buna jucatoare care a calcat vreodata pe terenul de tenis. Loviturile ei sunt atat de puternice, atat de precise si ca sa faci fata in 3 seturi in fata unui asemenea monstru sacru este dupa parerea mea o victorie pentru Simona. Meciul s-a pierdut in primul set, pe care l-a cedat foarte usor. Daca ar fi pierdut Simona primul set greu, atunci avea prima sansa in final. Simona paraseste cu fruntea sus Australian Open. Perspectivele mi se par incurajatoare”, a spus CTP la Digisport.

Liderul mondial a pierdut, scor 1-6, 6-4, 4-6, luni, in optimile primului turneu de Grand Slam al anului, in fata americancei Serena Williams, intr-o ora si 48 de minute.

Dupa un prim act slab, teminat in 20 de minute, 1-6, liderul mondial a revenit senzational in setul secund, adjudecandu-l in 38 de minute. Constanteanca a impins meciul in decisiv, a prelungit raliurile si a parut ca profita de ascendentul moral. La 3-2, pe serviciul americancei, Simona a avut doua mingi de break, insa americanca a anulat ambele sanse.

Williams a facut break la scorul de 3-3 in decisiv, s-a distantat ulterior la 5-3, iar Simona a redus din diferenta, 4-5. Sub privirile lui Venus Williams, sora mai mare, Serena, favorita 16, a valorificat propriul serviciu si a inchis meciul, 6-4, gratie unui serviciu perfect.

Serena Williams o va intalni in sferturi pe Karolina Pliskova.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Diavolul se imbraca de la Prada. Si Piedone se incalta tot de acolo, dar plange de mila pensionarilor saraci

Adept al politicii pasilor marunti, Piedone nu s-a repezit, la intrarea lui pe marea scena…

O oră ago

Razbunarea fariseilor: Patriarhul Bisericii Ortodoxe Ruse, Kirill, l-a suspendat din functie pe preotul care a tinut slujba la comemorarea lui Navalnii

Conducatorul Bisericii Ortodoxe Ruse, patriarhul Kirill, i-a impus o suspendare de trei ani preotului care…

25 de minute ago

Sondaj alegeri locale: PSD si PNL ar obtine impreuna peste 55% din voturi. Pe locul 3 ar fi AUR

PSD este creditat cu 28,4% din intentiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL…

43 de minute ago

AUR ii cere lui Firea sa se retraga de pe lista la europarlamentare: „Joaca la doua capete, isi doreste sa fie primar de Bucuresti sau europarlamentar?”

Mihai Enache, candidatul AUR la Primaria Capitalei, ii cere Gabrielei Firea sa opreasca jocul politic…

14 minute ago

„Axa Raului”, tot mai unita: o delegatie nord-coreeana va vizita Iranul pentru a „intari cooperarea intre tarile care se confrunta cu Statele Unite”

O delegatie economica nord-coreeana la nivel inalt va efectua in aceste zile o vizita oficiala…

O oră ago