Simona Halep revine cu precizari dupa ce i-a certat pe cei care au strigat „Mu#e PSD” la Montreal. Declaratii pentru presa straina

news

Simona Halep a revenit cu precizari, in fata jurnalistilor straini, dupa ce a adresat un mesaj in limba romana, la finalul partidei de la Montreal, in legatura cu scandarile politice din timpul meciului.

La ceremonia de premiere, Simona si-a intrerupt discursul in limba engleza si a inceput sa transmita un mesaj in limba romana: „Pentru toti cei care au fost altfel astazi, data viitoare cand veniti pe un teren de tenis, va rog sa respectati aceasta incapere pentru ca e prea deosebita pentru astfel de lucruri”.

Jurnalistii straini nu au inteles insa ce a spus Simona, astfel ca la conferinta de presa au rugat-o sa traduca. Simona nu a dorit sa faca acest lucru, dar a mentionat ca a fost „un mesaj pozitiv” pentru suporterii romani.

„Ce le-am spus fanilor? Puteti traduce pe Google. Nu a fost ceva negativ. A fost ceva pozitiv pentru toata lumea”, a spus Simona.

Apoi, Simona a mentionat ca pleaca de la Montreal cu o parere foarte buna despre fanii romani din diaspora.

„Atmosfera este mereu grozava aici. Iubesc sa joc in Canada, este poate cel mai bun loc pentru ca toti oamenii se poarta frumos cu mine. Toti oamenii sunt de treaba si vreau sa le multumesc pentru asta”, a mai spus Simona.

Simona Halep a castigat finala turneului de la Montreal (Rogers Cup) dupa ce a invins-o pe americanca Sloane Stephens (3 WTA) cu 7-6 (6), 3-6, 6-4.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: