Simonis anunta ca vrea sa fie primar al Timisoarei, in locul lui Dominic Fritz. Grindeanu: „Sa repetam istoria din 2016 si anume sa castigam alegerile locale”

politica

Alfred Simonis, pensii speciale, modificari, Curtea Constitutionala, pensii nesimtite

Presedintele nou ales al PSD Timis, Alfred Simonis, a declarat, sambata, ca in aceasta calitate va fi unul dintre candidatii pentru fotoliul de primar al municipiului Timisoara, dar si la Consiliul Judetean (CJ) Timis, la alegerile din 2024.

„Sunt presedintele PSD Timis si evident ca sunt unul dintre candidatii care vor candida atat la Primaria Municipiului Timisoara, cat si la CJ Timis. Daca masuratorile vor arata ca o (alta) personalitate are sanse mai mari decat mine sa fie primar sau presedinte al CJ Timis, vom face o analiza clara in privinta candidatului care merge. In acest moment, ma numar printre cei care se vor inscrie in competitia interna atat pentru Primaria Municipiului Timisoara, cat si pentru Consiliul Judetean Timis”, a explicat Alfred Simonis, citat de Agerpres.

Prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu, a subliniat, in context, ca este obligatoriu pentru social-democratii timiseni „sa repete istoria din 2016”, cand au castigat alegerile.

„Am simtit azi spiritul pe care noi l-am avut in 2016, cand am reusit sa castigam alegerile locale si parlamentare. Dar, atunci a fost victoria PSD impotriva dreptei unite. Nu exista USR la localele din 2016. Am simtit azi acelasi spirit din 2016, ceea ce ma face optimist ca in 2024 sa putem castiga alegerile. Este datoria noastra.

Si eu si noul presedinte al PSD Timis, Alfred Simonis, avem anumite responsabilitati in statul roman in acest moment. Nu pe masura rezultatelor pe care le-a avut PSD Timis in 2020. Aceasta inseamna o datorie pe care PSD Timis trebuie sa o aiba, iar aceasta datorie inseamna rezultate.

Obligatoriu pentru noi in 2024 este sa repetam istoria din 2016 si anume sa castigam alegerile locale, iar capitan de echipa in judetul Timis, ca de fiecare data, este presedintele filialei. Cap de echipa in 2024 este Alfred Simonis. Sunt convins ca va face o treaba extraordinara”, a afirmat Sorin Grindeanu.

Alfred Simonis a fost ales, sambata, in cadrul Conferintei Judetene a PSD Timis, presedinte al Organizatiei Judetene a PSD Timis.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: