Sindicalisti PSD-isti au suflat in vuvuzele in timpul intonarii imnului national. Acuzatii dure ale lui Marcel Vela la adresa lui Dumitru Coarna

news

Sindicalistii lui Dumitru Coarna au suflat in vuvuzele, marti, in timp ce presedintele Iohannis si ministrul de Interne, Marcel Vela, ascultau imnul national. Incidentul a avut loc la prezentarea bilantului MAI.

Dupa ce au suflat in vuvuzele, sindicalistii au scandat „Demisia!”. Ministrul de Interne, Marcel Vela, l-a acuzat pe Dumitru Coarna ca face jocurile PSD si ca va candida pe listele acestui partid la alegerile de „peste doua luni”.

„Este o manevra politica in spatele acestui protest. Ce face aici pensionarul acesta care conduce sindicatul si care are un salariu la sindicat mai mare decat ministrul Afacerilor Interne, are preocupari electorale si veti vedea peste doua luni ca viata imi va da dreptate, va fi un frumos candidat politic pentru Parlamentul Romaniei. (…) Au folosit vuvuzele in timpul intonarii imnului national”, a declarat Vela in fata jurnalistilor.

”Acest sindicat, condus de un pensionar, pentru ca nu este angajatul MAI, este un pensionar al MAI, convinge, intr-un mod mai mult sau mai putin profesionist, anumiti lideri de sindicat din tara care au venit astazi aici sa ceara un lucru care deja ieri era stabilit, discutat intr-o discutie oficiala in cadrul Ministerului prin departamentul care se ocupa de relatia cu sindicatele, care este in Comisia de Dialog Social. Au ajuns la concluzii clare, date publicitatii prin comunicat de la celelalte sindicate.

Este o diversiune si, din pacate, au cazut in aceasta capcana membri de sindicat onesti care au venit aici sa strice un moment frumos, chiar al activitatii lor.

Ei solicita drepturi salariale, sporuri peste sporuri, dar sufla in vuvuzele cand se intoneaza imnul national, dar ar trebui sa se intrebe si ce fac ei pentru Romania, nu doar ce face Romania pentru ei.

Ar trebui sa va arat niste mesaje ale sindicalistilor care imi spun ce fac liderii lor nationali”, a mai spus Vela.

Mai mult despre: ,

Comentarii: