news

Sindicat politisti, acuzatii grave. „Beizadeaua” unui inalt demnitar din Guvern a lovit intentionat cu masina un politist

Sindicatul politistilor Europol acuza ca un politist a fost lovit cu masina de fiul unui inalt demnitar din Guvernul Romaniei si ca se incearca musamalizarea cazului.

„Un autoturism stationat neregulamentar in zona Garii de Nord din Bucuresti, pe modul ‘avarii’, a fost atentionat de un politist sa se puna in miscare.

Soferul nu a ‘suportat’ critica si a devenit agresiv in exprimare. Iar in momentul in care politistul a coborat din autospeciala, pentru a-l legitima si a lua masurile legale, soferul a demarat in tromba lovindu-l violent pe colegul nostru.

Individul a fost prins la 5 strazi distanta de locul faptei si se afla in custodia politiei. Incadrarea juridica a acestei fapte nu poate fi alta decat ‘tentativa la omor'”, anunta sindicalistii.

„Individul care a dat cu autoturismul peste politist este beizadeaua unei persoane din Secretariatul General al Guvernului. Incep sa fie date telefoane si se fac presiuni pentru a-l scoate vinovat pe politist. Nu vom tolera asa ceva! Aviz amatorilor!”, a revenit Europol cu informatii.

„Autorul a fost trimis acasa, se pare ca pentru procuror nu e nicio problema ca l-a lovit pe politist. Colegul este in drum spre INML pentru eliberarea unui certificat medico-legal, pe care-l va plati tot el. Institutiei nu ii pasa!”, acuza in continuare Europol.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Kim Jon Un primeste cadou un cantec in care este descris drept „tata prietenos” si un „marel lider”

In Coreea de Nord a fost lansata o noua melodie care il lauda pe liderul…

10 ore ago

Politia suedeza a impuscat un barbat care a ranit trei femei cu un cutit

Politia suedeza a impuscat si arestat un barbat care ar fi ranit trei femei cu…

10 ore ago

Castigatorul semimaratonului de la Beijing si-a pierdut medalia. La fel si celilalti trei atleti care au incetinit pentru a-l lasa sa castige

Organizatorii i-au retras medalia de aur lui He Jie la semimaratonul de la Beijing de…

10 ore ago

Aproape jumatate din marile orase ale Chinei se scufunda

Aproape jumatate dintre orasele mari ale Chinei sufera niveluri „moderate pana la severe” de subsidenta…

10 ore ago