Sinead O’Connor e data DISPARUTA. De ce autoritatile cred ca s-a SINUCIS

life

Cantareata Sinead O’Connor a fost data disparuta, fiind cautata activ de politie in zona orasului american Chicago, informeaza presa americana. Autoritatile se tem ca s-a sinucis, scrie TMZ

Politia din statul american Illinois a anuntat luni ca Sinead O’Connor, de origine irlandeza, a disparut de duminica dimineata, la periferia orasului Chicago.

„A fost declansata o alerta de cautare pentru a ne asigura ca persoana este in viata”, a declarat sergentul Michael Robinson, citat de postul tv KAGS.

Cantareata de origine irlandeza a plecat duminica dimineata cu bicicleta din localitatea Wilmette, situata la periferia nordica a orasului Chicago. Artista in varsta de 49 de ani nu a dat semne de viata de atunci.

In noiembrie 2015, Sinead O’Connor a postat pe Facebook un mesaj de sinucidere, prin care anunta ca a luat o supradoza de droguri din cauza „cruzimii” familiei sale.

Sinead O’Connor a devenit un star de amploare globala in 1990, cu hitul „Nothing Compares 2 U”, compus de artistul american Prince, decedat in aprilie. O’Connor a inregistrat 10 albume muzicale solo.

In anul 2012, Sinead O’Connor a suferit o cadere nervoasa si a anulat un turneu international de concerte.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: