Singura cale de a scapa de borfasii din majoritatea neagra

opinii

Majoritatea parlamentara s-a opus din nou actului de justitie. Din nou, o mana de indivizi care se intituleaza cu tupeu reprezentati ai poporului roman au decis impotriva intereselor poporului roman.

Este in beneficiul romanilor ca un urmarit penal sa conduca guvernul romanilor? Nu numai ca inaginea tarii este facuta din nou tandari, insa decizia majoritatii parlamentare este o sfidare, un scuipat in fata oricarui roman onest care intelege sa respecte legile si isi doreste sa traiasca intr-o societate normala.

Acesti indivizi din parlament au decis ca seful lor trebuie sa fie deasupra legii. Pentru ca asa ar fi fost ei investiti de poporul roman, sa poata lua astfel de decizii. Nesimtire fara margini.

Romanii nu i-au trimis acolo ca sa faca politica de haita si sa isi apere faradelegile. Romanii nu i-au ales sa se situeze deasupra lor si sa isi bata joc de institutiile statului. Romanii nu vor sa fie reprezentati de indivizi certati cu legea, cu atat mai putin sa fie condusi de penali.

Si, pana la urma, concret, cine este aceasta majoritate care vorbeste in numele poporului roman? Cine i-a votat direct pe cei de la UNPR, cine i-a ales direct pe cei de la PC? Au intrat in parlament ascunsi pe listele pesedistilor si ale liberalilor, votati la gramada, puteau sa fie si maimute printre ei, ca tot se alegeau. Cu oameni care nu reprezinta nimic si pe nimeni isi face PSD acum majoritate ca sa decida pentru intreg poporul roman.

Nici nu mai trebuie privite sondajele de opinie, de unde reiese clar ca aproape nimeni nu mai da doi bani pe acest parlament. Iar votul din 16 noiembrie a aratat limpede in ce directie vor romanii sa se indrepte tara lor. Insa acesti gusati fara pic de rusine continua sa decida impotriva dorintei romanilor si sa-i sfideze aparandu-si in continuare penalii.

Exista o singura cale de rezistenta, de lupta impotriva acestei majoritati negre care franeaza acum Romania. Manifestatii de strada pentru organizarea de alegeri anticipate. Sa decida romanii daca vor sa fie reprezentati in continuare de UNPR, de PC, de traseistii lui Tariceanu, de toti cei cu care PSD isi scapa acum borfasii cu imaginea parlamentului in spate.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: