Singura femeie care a reusit de una singura in politica romaneasca. Spre deosebire de Gabriela Firea si Lia Olguta Vasilescu

politica

Singura femeie care a reusit sa aiba succes in politica romaneasca a fost Mona Musca, afirma sociologul Marian Preda. El tine sa arate ca celelalte femei politicieni celebre, Gabriela Firea si Olguta Vasilescu, nu ar fi reusit fara sprijinul PSD.

”Credeti ca Gabriela Firea daca nu candida din partea PSD-ului castiga Bucurestiul? Sau Olguta Vasilescu la Craiova, credeti ca iesea invingatoare daca nu candida din partea PSD-ului? Au avut partidul potrivit, a fost si acel USL care era super puternic,” a spus Marian Preda pentru DCNews.

In opinia profesorului, o singura femeie din politica romaneasca a reusit sa se impuna prin propriile forte.

„Cred ca singura femeie care a urcat singura in politica prin ea insasi a fost Mona Musca. Ea ajunsese pe locul doi la popularitate, la increderea populatiei dupa Traian Basescu. De-aia a si fost inlaturata,” a completat Marian Preda.

Mona Musca, fost membru al PNL si al Partidului Liberal Democrat, s-a retras definitiv din politica in 2007, dupa ce CNSAS a stabilit ca ea a facut politie politica.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,


Comentarii: