Singura personalitate PSD care indrazneste sa-i ceara lui Dragnea sa se retraga. Seful PSD si-a comandat in schimb un cor de laude

politica

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu i-a cerut voalat, joi seara, lui Liviu Dragnea se retraga. „Sa se gandeasca la faptul ca ne-am asumat responsabilitatea guvernarii si ca tara este mai importanta decat oricare dintre noi”, a declarat Andronescu.

”E o hotarare grea. Este hotararea instantei pe care nu trebuie sa o comentam. Nu e definitiva, exista prezumtia nevinovatiei. E un moment foarte greu pentru partidul PSD in aceasta zi. Eu sper ca maine Comitetul Executiv sa ia o decizie inteleapta si de asemenea sa ii adresez rugamintea domnului Dragnea sa se gandeasca la faptul ca ne-am asumat responsabilitatea guvernarii si ca tara este mai importanta decat oricare dintre noi”, a declarat Ecaterina Andronescu la Romania TV.

Intre timp, agentiile de presa sunt bombardate cu comunicate din partea ministrilor si a liderilor de organizatii locale in care se manifesta sprijinul fata de Liviu Dragnea. Pesedistii ii cer sa ramana sa puna in aplicare programul de guvernare si sustin ca sentina a venit in urma presiunilor serviciilor, presei si a strazii.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: