Singura tara care-l mai primeste la nivel oficial pe Dragnea. Ponta detaliaza care este miza, ce va vinde Dragnea din Romania: „A facut promisiuni cu caracter personal”

politica

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, va merge saptamana viitoare intr-o vizita in Israel.

Potrivit unui memorandum aprobat miercuri de Biroul permanent al Camerei Deputatilor, Dragnea va efectua o vizita in Israel in perioada 11 — 13 iulie, la invitatia presedintelui Knesset-ului, Yuli-Yoel Edelstein.

„Actiunea vine in continuarea celor discutate cu ocazia intalnirii din luna martie 2017 a presedintilor Camerei Deputatilor si Knesset-ului de demarare a unui format de cooperare de tipul ‘Parliament to Parliament’ si aduce in prim plan dorinta reciproca de dezvoltare a relatiilor dintre cele doua tari, precum si de amplificare a dialogului parlamentar, la cel mai inalt nivel”, se arata in memoriu.

Din delegatia parlamentara romana fac parte, alaturi de Dragnea, cinci deputati si un senator.

Singura vizita externa pe care Dragnea a mai efectuat-o in acest an a fost tot in Israel, in perioada 4-6 martie, tot la invitatia presedintelui Knesset-ului, Yuli-Yoel Edelstein. Atunci, Dragnea a discutat cu israelienii despre Fondul Suveran de Investitii.

Fostul premier, Victor Ponta, l-a acuzat recent pe Dragnea ca intentioneaza sa vanda mai multe companii cu capital de stat „catre fonduri private din afara tarii, acolo unde Domnul Dragnea a facut promisiuni cu caracter personal!”.

„Conform Programului Fondul National Suveran de Investitii a fost promis ca un instrument de punere in comun a resurselor pe care Statul Roman inca le mai detine in vederea finantarii unor mari proiecte de infrastructura (care nu sunt acoperite de fondurile europene)!

Spre deosebire de ceea ce s-a promis in Programul de Guvernare acum se doreste practic folosirea acestui FOND ca o cale netransparenta si ilicita prin care tot ceea ce Statul Roman inca mai detine (Hidroelectrica, Aeroportul Otopeni, Portul Constanta, Salrom, participatiile inca detinute la Romgaz, Transgaz, Electrica, Transelectrica, etc) sa fie vandute catre fonduri private din afara tarii, acolo unde Domnul Dragnea a facut promisiuni cu caracter personal ! Banii incasati vor acoperi doar in mod temporar masurile de cresteri de salarii si pensii dar vor ruina economia nationala pe termen mediu si lung .

Dragnea a fost si in 2016 de mai multe ori in Israel. De altfel, Dragnea a fost sprijinit sa castige alegerile parlamentare de catre o echipa de consultanti israelieni.

Citeste si: Iata cine sunt strategii care au castigat alegerile pentru PSD. Doi israelieni care au lucrat pentru extrema-dreapta de la Tel Aviv

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: