Singurul care a votat impotriva impozitarii pensiilor speciale este un deputat penal din partidul lui Voiculescu

politica

Singurul parlamentar care a votat impotriva impozitarii pensiilor speciale cu 85% este deputatul Dorel Caprar. Acesta s-a inscris recent in partidul lui Voiculescu, PPU-SL.

Fost presedinte al PSD Arad, Dorel Caprar a fost singurul dintre cei 308 deputati care a votat impotriva impozitarii pensiilor speciale. Saptamana trecuta, Caprar s-a inscris in partidul lui Voiculescu, PPU-SL.

„Am decis ca doctrina umanista si promovarea valorilor acesteia, este in interesul Romaniei si al cetatenilor romani si este pe deplin compatibila cu principiile si valorile mele politice si de viata.

In aceasta perioada societatea romaneasca are o nevoie acuta de revenire la valorile traditionale de respect si sprijin fata de om, de nevoile acestuia, de ratiune, demnitate, credinta si mai ales de patriotism.

Considerand ca doctrina umanista poate constitui un remediu eficient al actualei situatii, am decis sa ma alatur proiectului politic al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) si incepand de azi sa ma inscriu in acest partid. ROMANIA NU SE NEGOCIAZA!!! ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU!!!”, anunta deputatul Dorel Caprar la momentul inscrierii in partidul lui Voiculescu.

Caprar este inculpat de DNA in dosarul mitei de la Directia de Drumuri Timisoara, fiind trimis in judecata alaturi de fosti lideri ai PSD Arad.

Mai mult despre: ,

Comentarii: