Singurul care are sanse in lupta cu Sarma-Firea. Fondatorul USR isi anunta candidatura la Primaria Generala a Capitalei

politica

Nicusor Dan, fondatorul si fostul presedinte al USR, a anuntat, la B1TV, ca va candida ca independent  pentru Primaria Bucuresti si a cerut sprijinul aliantei USR-PLUS si a PNL pentru a putea castiga in alegerile locale.

„Nici USR, nici PLUS, nici PNL nu au luat vreo decizie privind candidatul pe care o sa il sustina la Primaria Municipiului Bucuresti. Eu cred ca imediat ce o sa se termine toate aceasta nebunie cu probleme nationale, sefia Camerei Deputatilor, motiune de cenzura, eu cred ca o sa existe intelepciunea ca opozitia sa vina cu un candidat comun la Primaria Bucuresti si eu cred ca sunt cel mai bun astfel de candidat. Eu vreau sa fiu sa fiu candidat independent sustinut de partid, respectiv alianta”, a afirmat Nicusor Dan.

Acesta a aratat ca primarul general Gabriela Firea va fi un candidat foarte greu de invins in 2020 daca opozitia nu se va uni pentru a sprijini un singur candidat.

„Gabriela Firea este foarte greu de batut, nici candidatul aliantei, nici candidatul PNL nu poate sa o bata singur. Singura posibilitate este ca opozitia sa aiba cu candidat comun. O sa accepte alianta sa sprijine candidatul PNL? Nu! O sa accepte PNL sa sprijine candidatul aliantei? Nu! Atunci sa sprijine un independent sa castige toata lumea”, a aratat Nicusor Dan.

Conform actualei legi privind alegerile lorcale, peroane care ia cele mai multe voturi este desemnata ca primar.

Mai mult despre: ,


Comentarii: