Singurul doctor infectionist din Radauti s-a ascuns: „Nici nu raspunde la telefon”. Pe vremea PSD a vrut sa fie director al spitalului

news

 Andi Radu Agrosoaie, singurul medic barbat infectionist din cadrul Spitalului Municipal Radauti, unde vor fi transferati pacientii din Suceava care vor avea nevoie de ingrijiri suplimentare, a cerut doua concedii medicale: unul pentru dureri de spate si altul pentru cresterea copilului. 80 de angajati ai Spitalului Radauti sunt in autoizolare.

„Singurul medic barbat infectionist din spital ne-a comunicat prin email doua cereri. Prima, precum ca este in concediu medical ca are ceva dureri de spate si a doua solicitare este ca doreste sa-i fie acordat concediu de crestere a copilului pentru o luna”, a declarat, pentru Mediafax, managerul Spitalului Municipal Radauti, Traian Andronachi.

La acest moment, 80 de angajati ai Spitalului Radauti sunt in autoizolare si niciun cadru medical nu a fost confirmat pozitiv cu noul Covid-19.

”Eu intru in casa prin garaj si dorm in garaj ca sa-mi protejez sotia, in cazul in care ma infectez. Sotia mea trebuie sa nasca in doua saptamani. Inconstienta e putin spus, ce a facut acest medic. Acum, cand e nevoie peste tot de medici infectionisti. Nici nu raspunde la telefon. Am cerut la personal sa verifice ce varsta are copilul si cat este de legala aceasta solicitare”, a mai declarat Traian Andronachi pentru Obiectiv Suceava.

In aprilie 2019, in timpul guvernarii PSD,  Andi Radu Agrosoaie a fost singurul care si-a depus deosarul pentru l pentru ocuparea functiei de director medical al Spitalului Municipal Radauti.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: