Sinistru. Odele mitropolitului Banatului pentru Mircea Badea: „Inteligenta deosebita, biciuieste pacatele si naravurile din societatea noastra” – Video

news

Ioan Selejan, arhiepiscopul Timisoarei si mitropolitul Banatului, a fost prezent cu doua zile inainte de Passte in studioul emisiunii „Sinteza zilei”, unde i-a adus omagii gretoase lui Mircea Badea. 

„Pentru mine, daca ingaduiti sa-i spun, el este pustnicul de la miezul noptii de la Antena 3. El este singur, tot am impresia ca il parasiti si el este in miezul noptii. O sa trec pe la masa lui din studio ca am vazut ca, de fiecare data, vine cu un bici. El biciuieste pacatele si naravurile care s-au petrecut in ziua aceea in societate. Sa-l inconjurati si pe el cu dragostea voastra”, a spus Selejan.

”Aveti o inteligenta deosebita. Rog pe bunul Dumnezeu sa va dea intelepciune, sa gasiti cele mai frumoase si blande metode de a contribui la asanarea societatii romanesti. Si dvs. aici in cadrul acestei emisiuni sa fiti plugarul acela crestin care sa semanati mereu bob de grau curat in spatiul nostru romanesc”, a mai adaugat Selejan.

Impresionat, Mircea Badea a uitat pe moment sa ii mai injure suburban pe adversarii lui Voiculescu si ai lui Liviu Dragnea. „Mi s-a spus in multe feluri de-a lungul vietii, dar pustnicul de la miezul noptii, recunosc, este de departe cel mai minunat lucru. Va multumesc foarte mult pentru asta”, a spus Mircea Badea.

Mai mult despre: ,


Comentarii: