„Sirienii pur si simplu innebunesc cand vad o FATA”. Agresiuni SEXUALE si in Danemarca

externe

Informatii despre agresiuni sexuale comise de imigranti au inceput sa apara si in Danemarca. Potrivit unui imigrant aflat de mai multi ani in aceasta tara, „sirienii innebunesc cand vad o fata”.

Oficiali din orasul Thisted, in care se afla o tabara cu 365 de refugiati, au declarat ca exista mai multe plangeri depuse de localnice legate de hartuire sexuala. Lars Sloth, directorul unei institutii de protectie a familiei, a declarat ca mai multe tinere s-au simtit „in nesiguranta” pe strada.

De asemenea, alte fete care au mers in cluburi in orasele Sonderborg si Haderslev s-au plans ca au avut probleme cu imigrantii. „Un numar mare de clienti barbati, care vin de la centrul de refugiati, nu stiu sa respecte sexul opus, Dupa parerea mea este hartuire atunci cand un barbat sau mai multi continua sa atinga o fata dupa ce aceasta a spus ‘stop'”, a declarat Glenn Hollender, patronul clubului  Den Flyvende Hollaender din Sonderborg, pentru tvsyd.dk.

Un sirian care locuieste de mai multi ani in Danemarca a explicat de ce conationalii sai se comporta astfel cu femeile din Occident: „Daca vad o fata o iau razna. Pur si simplu nu stiu sa faca fata. In Siria si in multe alte tari nu este normal ca o femeie sa iti zambeasca. Aceste fete care sunt hartuite nu sunt neaparat imbracate provocator sau bete. Cateodata este de ajuns doar sa fie fete”, a detaliat Rafi Ibrahim.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: