„Sistemul i-a pus in fata un nume: Sorin Grindeanu. Daddy a acceptat, dar a cerut garantii legate de situatia lui juridica” – un cunoscut jurnalist, despre culisele numirii premierului

politica

Jurnalistul Silviu Sergiu de la „Romania libera” afirma ca numirea lui Sorin Grindeanu ca premier a avut loc in urma unei negocieri intre Liviu Dragnea si reprezentanti ai „Sistemului”. El mentioneaza ca are aceste informatii din „surse credibile”.

„Pentru ca vine seara, o sa va spun o poveste. Nu e o poveste de adormit copiii, ci o poveste din culisele politichiei romanesti, spusa mie de surse credibile.

Dupa ce Sistemul i-a dat peste nas lui Liviu Dragnea si a respins-o pe Sevil Shaiddeh pentru functia de premier, Daddy a inteles ca trebuie sa negocieze. Asa ca s-a asezat la masa.

Sistemul i-a pus in fata un nume: Sorin Grindeanu. Fost ministru al Comunicatiilor, in relatii cu Ghita si aripa IT din SRI (gen. Coldea, gen Statescu, pe care l-a si luat consilier). Stiti cat de mult le plac IT-istii unor baieti din SRI…

Daddy a acceptat, dar a cerut garantii legate de situatia lui juridica. Pe care inteleg ca le-a primit.

Intre timp, aripa IT din SRI a inceput sa aiba probleme. La scurt timp dupa ungerea lui Grindeanu premier, Ghita si-a luat talpasita, au aparut facturi din vacantele cu Coldea, iar acesta a plecat din functie.

Dragnea a inteles ca nu mai are cine sa-l protejeze si a incercat figura cu OUG 13. Din nou si-a rupt dintii.

In prezent, pentru ca sentinta in dosarul sau se apropie, lui Daddy i-a casunat pe Grindeanu. Pe care-l considera omul baietilor cu ochi albastri. Si vrea sa-l remanieze. A treia confruntare cu Sistemul. Va incerca cu siguranta sa torpileze din nou Justitia.

Eh, asa-i ca vedeti lucrurile ceva mai limpede? Nani-nani, Romania!”, a scris Silviu Sergiu pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: