Situatie neobisnuita. Cuplul negru de analisti ai Antenei 3 a patruns la Realitatea TV: „Iohannis nu mai are nicio sansa la Presedintie”

politica

Cuplul negru de analisti-propagandisti ai PSD de la Antena 3, Bogdan Chirieac si Marius Pieleanu, a avut o surprinzatoare aparitie, miercuri seara, la postul Realitatea TV.

Chirieac si Pieleanu au fost invitati in emisiunea Talk News a lui Denise Rifai. Cei doi au perpetuat si la Realitatea TV, un post urmarit in special de sustinatorii lui Klaus Iohannis, teoriile pe care le vehiculeaza la Antena 3 si Romania TV.

„Klaus Iohannis nu mai are nicio sansa la Presedintie”, a declarat Chirieac, sustinand ca Dacian Ciolos va fi candidatul Dreptei la Cotroceni.

Pieleanu a tinut sa-i intre sub piele realizatoarei. „Nu vreau sa-l cautionez pe Dragnea, la un moment dat va pleca din politica. Ce vom mai discuta atunci, cand nu va mai fi Liviu Dragnea?”, a spus Pieleanu.

Intrebat despre acuzatiile de luare de mita pe care DNA i le aduce lui Calin Popescu Tariceanu, Pieleanu a avut o reactie semnificativa.

„Doamne fereste, Tariceanu este acuzat ca a luat mita acum 14 ani”, s-a arata socat sociologul PSD.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: