„Slava Domnului ca traim in Rusia si nu in America”. Indoctrinarea copiilor din Rusia, sunt pusi sa defileze cu „Z” pe spate – Video

externe

Actiunile de indoctrinare a copiilor din Rusia ating un nou nivel. Pe retelele de socializare din Rusia au aparut imagini in care copii sunt pusi sa marsaluiasca avand haine inscriptionate cu litera „Z” pe spate, simbol al invaziei Rusiei in Ucraina.

„Slava Domnului ca traim in Rusia si nu in America. Slava Domnului!”, se aude vocea unei prezentatoare a manifestarii la care au fost adusi zeci de copii.

Citeste si: Cum sunt spalati pe creier cecenii inainte de a fi trimisi in Ucraina: „Occidentalii sunt satanisti, nu vrem sa fim ca ei, sa traim in lumea lor” – Video

Intr-o alta filmare recenta, un comandant cecen le transmite soldatilor care vor fi trimisi in Ucraina ca ei vor lupta contra „satanistilor”.

„Va promit ca vom castiga acest razboi sfant. Cine lupta impotriva noastra? Oameni care spun ca dumnezeul lor este Satan. Satanistii sunt in razboi cu noi. Oameni care vor sa va oblige si sa ma oblige sa participam la paradele LGBT. Cred ca oamenii care sunt aici nu vor in niciun caz sa isi vada copii la parade gay.

Suntem barbatii care nu dorim sa ne vedem vecinii, prietenii, noi insine, ca devenim ca ei, sa fim parte din societatea lor, din lumea lor. Noi nu suntem ca ei”, sustine comandantul cecen.

„Mobilizarea partiala” a cetatenilor Rusiei pentru a lupta in razboiul impotriva Ucrainei a fost finalizata, a anuntat marti presedintele Vladimir Putin, citat de CNN.

Intrebat in timpul unei conferinte de presa daca va semna un decret care sa puna capat campaniei de recrutare pe care a anuntat-o la 21 septembrie, Putin a raspuns ca se va consulta cu avocatii cu privire la urmatorii pasi.

„Sincer vorbind, nici macar nu m-am gandit la asta. Voi discuta cu avocatii daca este necesar sa anunt prin decret ca a fost finalizata”, a spus el la un eveniment din statiunea Soci, la Marea Neagra.

Ministerul rus al Apararii a precizat luni, intr-o declaratie, ca toate activitatile de mobilizare, inclusiv transmiterea convocarilor, au fost finalizate.

Putin a declarat ca 41.000 dintre cei recrutati se afla in prezent in formatiunile de lupta ale Fortelor Armate Ruse. „Adica aproape 260.000 de persoane nu participa la nicio ostilitate, ci sunt antrenate”, a mentionat Putin.

Campania de mobilizare a provocat proteste furioase si un exod in masa. Protestele au izbucnit in regiunile cu minoritati etnice, iar unele birouri de inrolare militara au fost incendiate. Anuntul initial a declansat, de asemenea, demonstratii antirazboi in intreaga Rusie.

Rusia a fost nevoita sa sporeasca masurile de securitate la birourile de inregistrare si inrolare militara „din cauza atacurilor tot mai numeroase” asupra acestor facilitati, a declarat un oficial rus de rang inalt.

Numerosi rusi au fugit din tara ca urmare a mobilizarii partiale. Mai mult de 200.000 de persoane au plecat din Rusia in Georgia, Kazahstan si Uniunea Europeana doar in prima saptamana.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: