Sluga lui Slugarel, Adina Florea, a fost chemata la Parchetul General. Cea propusa pentru sefia DNA refuza sa dea explicatii

news

Adina Florea, propusa de ministrul Justitiei pentru sefia DNA, a fost audiata marti la Parchetul General in calitate de martor in dosarul referitor la protocolul secret incheiat intre Parchetul General si SRI in 2016 si publicat ulterior de Darius Valcov, a declarat aceasta pentru Mediafax.

„Am fost la Parchetul General in calitate de martor in dosarul care priveste protocolul acela din 2016. Nu am cum sa va spun mai mult”, a declarat Adina Florea.

Pe 7 septembrie, procurorul general Augustin Lazar anunta, intrebat de informatiile potrivit carora protocolul publicat de consilierul premierului Darius Valcov ar fi plecat din seiful Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta, de unde provine si Adina Florea, ca Parchetul General face verificari la aceasta institutie. „Pot confirma doar ca exista o verificare in curs la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Constanta”, a declarat Augustin Lazar.

Procurorii de la Parchetul General au deschis un dosar penal dupa ce consilierul premierului Viorica Dancila, Darius Valcov, a publicat protocolul secret semnat intre Parchetul General si SRI. Parchetul General anuntase anterior ca protocolul secret incheiat cu SRI in decembrie 2016, cel publicat de Valcov, si-a incetat efectele pe 13 martie 2017, precizand ca a initiat, pe 22 martie 2018, declasificarea acestuia.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: