Sluga perfecta. Harabagiu, dupa ce a fost dat afara de Dragnea: „Voi ramane loial lui Liviu Dragnea. Este omul care a procedat absolut corect”

politica

George Harabagiu, dat afata de Dragnea din fruntea departamentului de comunicare online al PSD dupa gafa cu Halep, tine sa anunte ca ii va ramane „loial” sefului PSD.

Intr-un mesaj transmis pe grupul de Whatsapp al comunicatorilor PSD, Harabagiu afirma ca „voi respecta cu sfintenie decizia Presedintelui Liviu Dragnea”.

”Vreau sa va multumesc tuturor pentru EFORTUL DEPUS ! SUNTETI O ECHIPA MINUNATA ??? V- AM CERUT INTOTDEAUNA MOBILIZARE SI DISCIPLINA ! Tocmai pentru ca eu sunt un OM DISCIPLINAT ! Voi respecta cu sfintenie decizia Presedintelui Liviu Dragnea ! Voi ramine loial lui Liviu Dragnea. ESTE OMUL CARE A PROCEDAT ABSOLUT CORECT ! ORICE GRESEALA TREBUIE TAXATA IMEDIAT ! Din acest moment va anunt public ca potrivit deciziei Presedintelui PSD LIVIU DRAGNEA , ACTIVITATEA MEA PE ACEST GRUP INCETEAZA IMEDIAT”, a scris Harabagiu.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, potrivit Antena 3, ca l-a concediat pe George Harabagiu, despre care Victor Ponta a spus ca ar fi coordonatul comunicarii online a PSD si s-ar afla la originea postarii in care se sustine ca Simona Halep a fost huiduita. Intr-un interviu pentru PressOne, Harabagiu nu a vrut sa spuna daca este angajat la Departamentul de comunicare al PSD, dar a precizat ca in aceasta saptamana nu s-a aflat in Bucuresti.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Mai mult despre: , ,

Comentarii: