Slugarnicul Melescanu. Ministrul de Externe o lauda pe Dancila pentru prestatia ei in turneele externe: „Intotdeauna a comunicat foarte corect si argumentat pozitia Romaniei”

news

Premierul Viorica Dancila „a comunicat foarte corect si argumentat pozitia Romaniei” in deplasarile pe plan extern, sustine ministrul de Externe, Teodor Melescanu.

„Doamna Dancila intotdeauna a comunicat foarte corect si argumentat pozitia Romaniei. Nu a existat nici cea mai mica indoiala in legatura cu transmiterea unor mesaje foarte clare referitoare la interesele Romaniei, dorinta de colaborare, in domeniul economic, mai ales, ca fiind prim-ministru are aceasta responsabilitate prioritara. Deci nu exista nici cea mai mica indoiala, iar (…) restul e cancan. Evident toti suntem oameni”, a spus Melescanu, luni, la Adevarul Live.

El sustine ca, in delegatiile din care a facut parte, comunicarea premierului a fost „extrem de corecta”.

„Va asigur ca acolo unde am fost prezent comunicarea a fost extrem de corecta, a fost o comunicare foarte clara si o exprimare foarte deschisa a dorintei de dezvoltare a raporturilor cu statele respective, fara niciun fel de probleme”, a punctat el.

Intrebat cum va fi reprezentata Romania, in contextul exercitarii presedintiei Consiliului Uniunii Europene, anul viitor, Melescanu a raspuns: „Fiecare dintre noi pe structurile pe care le prezideaza (…) daca e la nivel de sefi de state si de guverne, va fi presedintele, daca va fi la nivel economic – transporturi, interconectare si alte chestiuni – va fi doamna prim-ministru, daca e pe probleme de relatii externe ale Uniunii Europene, va fi ministrul Afacerilor Externe”.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: