Categories: politica

„Smecherie de mahala. Firea vrea sa-i ia locul lui Dragnea”. Ce urmareste Firea prin interzicerea protestelor in Piata Victoriei

Scriitorul si jurnalistul Stelian Tanase considera ca decizia Gabrielei Firea de a organiza un targ de Craciun in Piata Victoriei este o noua tactica in lupta ei pentru a lua locul lui Dragnea in fruntea PSD.

„Firuta de la Primarie a hotarit sa organizeze tirgul pentru sarbatorile de iarna 2017 in Piata Victoriei – intre 2 si 20 decembrie. Asa, ca din intimplare. S-a uitat pe harta orasului si a pus degetul. S-a nimerit in fata sediului Guvernului, acolo unde se aduna contestatarii regimului Dragnea.Cam aste e nivelul de smecherie de mahala, ca si de smenuri la care se poate deda marele partid de guvernamint contestat tot mai puternic. O gaselnita! Nu rezolva problemele, nu raspunde la intrebari. Inventeaza un nou truc, face o scamatorie. Ride apoi ca prostul de propria ingeniozitate. In acest fel jandarmii vor avea zilele restante libere in decembrie, ca prea au muncit mult sa apere PSD-ul in acest an. Inca din ianuarie cu ordonanta 13, cind jandarmii – au fost cit p-aci sa fie luati pe sus cu tot echipamentul din dotare de o jumatate de milion de protestatari sub ochii admirativi a zeci de corespondenti de presa straini.”

„E un chichirez aici. Primarita cistiga galoane suplimentare in PSD. Poate sa pretinda legitim ca a salvat guvernul in acest decembrie amenintator. Cind se va da caftul general (in curind) pentru ocuparea fotoliului de lider maximo lasat vacant de Liviu Dragnea va putea sa emita pretentii. O femeie la virful PSD ar fi o premiera. „, a scris Stelian Tanase pe blogul sau.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Sondaj comandat de PNL. Burduja anunta ca a trecut pe locul 3: „Sunt la 7% distanta de locul 1”

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Sebastian Burduja, a transmis pe grupurile interne ale PNL rezultatele…

19 minute ago

Ignorand total faptul ca Rusia este stat agresor, China acuza SUA ca ar fi „direct responsabile de crearea si amplificarea crizei ucrainene”

Statele Unite sunt direct responsabile pentru crearea si dezvoltarea crizei ucrainene pana la stadiul actual,…

10 minute ago

Presedintele cubanez cere SUA sa scoata Cuba de pe lista statelor care sponsorizeaza terorismul

Presedintele cubanez Miguel Diaz-Canel cere Statelor Unite sa scoata Cuba de pe lista statelor care…

12 minute ago

Loviturile asupra aerodromului Belbek din Crimeea au distrus 3 avioane rusesti, arata imaginile din satelit. Au fost folosite rachete ATACMS

Imaginile din satelit din 16 mai ale urmarilor presupuselor lovituri cu rachete ucrainene asupra aerodromului…

57 de minute ago

Lovitura pentru Antena 1, Ovidiu Oanta s-a razgandit si ramane la Pro TV: „Chibzuinta e cea care primeaza”

Ovidiu Oanta sugereaza intr-o postare pe Facebook, vineri, ca s-a razgandit si ramane la Pro…

45 de minute ago