Smecheriile lui Vasile Dincu nu mai pacalaesc pe nimeni: „Este calul TROIAN trimis de Liviu Dragnea in Guvernul tehnocrat”

politica

Vicepresedintele PNL Gigel Stirbu considera ca actiunile si declaratiile vicepremierului Vasile Dincu, facute din postura de ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, arata faptul ca acesta „respecta mai degraba agenda PSD decat pe cea a Guvernului Ciolos si, cu atat mai putin, pe cea a cetatenilor”.

„Ii atrag atentia dlui prim-ministru Dacian Ciolos ca Vasile Dincu este calul troian trimis de Liviu Dragnea in Guvernul tehnocrat, iar un cal troian nu trebuie niciodata subestimat, oricat de tehnocrat ar parea. (…) Dintre ministrii Guvernului tehnocrat, Vasile Dincu a iesit in evidenta, inca de la numire, ca un reprezentant informal al unui partid politic. Atat el, cat si alti reprezentanti guvernamentali ne-au asigurat ca Vasile Dincu nu mai are nicio legatura cu partidul care l-a propulsat in atentia publica, astfel incat acesta isi poate vedea linistit de postul sau de ministru tehnocrat”, precizeaza liderul PNL, potrivit unui comunicat transmis luni AGERPRES.

In opinia sa, premierul Dacian Ciolos nu a observat pana in prezent, „din lipsa de experienta politica sau de vigilenta”, ca Vasile Dincu este ”la ordinele lui Liviu Dragnea”.

„Acum, insa, are dovezi clare, pentru ca cei doi reprezentanti ai PSD nu se mai stingheresc nici macar de aparente. Acestia apar impreuna in public in ipostaze informale, de buni prieteni, asa cum sunt de mult timp si asa cum vor fi pentru inca mult timp de acum inainte. Imediat dupa intalnirile la ceas de seara apar si efectele la ceas de zi: Liviu Dragnea il someaza pe premier sa vina in fata Parlamentului, iar Vasile Dincu, ca un bun viceprim-ministru, ii recomanda sefului sau sa mearga in fata Camerelor ‘cu buna credinta si entuziasm'”, mai sustine Gigel Stirbu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: