„Smecherul” care s-a luat la harta cu mascatii in Constanta a fost trimis in judecata. El a mai fost cercetat pentru loviri si alte violente, tentativa de omor, distrugere si scandal cu focuri de arma

news

Andrei Valentin Serban, zis „Valentino”, constanteanul care pe 11 martie a injurat un intreg echipaj de mascati, a fost trimis in judecata pentru ultraj si tulburarea ordinii si linistii publice, potrivit FocusPress.

„La data de 31.03.2023 procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta a dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a inculpatului S.A.V., pentru savarsirea a patru infractiuni de ultraj, prev. de art. 257 alin. 1 si alin. 4 C.pen., rap. la art. 206 alin. 1 C. pen., precum si pentru savarsirea infractiunii de tulburare a ordinii si linistii publice, prev. de art. 371 C.pen., toate cu aplic. art. 38 alin. 2 C.pen.

In concret, in cauza s-au retinut urmatoarele: La data de 07.03.2023, in jurul orei 19:25, inculpatul S.A.V. a traversat in mod neregulamentar, prin loc nepermis, bulevardul Tomis din municipiul Constanta, prin fata autospecialei de politie cu care se deplasau persoanele vatamate M.N., T.P., B.M. si J.A., din cadrul IPJ Constanta – Serviciul Actiuni Speciale, aflate in timpul serviciului.

Dupa ce i s-a pus in vedere sa se deplaseze pe trotuar si sa nu mai stationeze pe carosabil, inculpatul a adresat persoanelor vatamate injurii si amenintari cu acte de violenta, el tulburand astfel ordinea si linistea publica si provocand temere si indignare persoanelor aflate in zona”, potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta.

Individul este cunoscut cu antecedente penale, fiind implicat in mai multe scandaluri. El a fost cercetat pentru loviri si alte violente, tentativa de omor si distrugere. A fost implicat si in scandalul cu focuri de arma de la Filicori.

La data de 7 martie, s-a luat la harta cu politistii din cadrul SAS (mascatii), care i-au atras atentia ca traverseaza prin loc nepermis, pe Tomis. S-a enervat si a inceput sa adreseze injurii oamenilor legii. Dupa ce a fost luat si bagat in duba, prietena lui a inceput si ea sa tipe si sa adreseze injurii politistilor, fiind amendata cu 7.000 de lei.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: