„So, pe Iohannis!”. Cristoiu indeamna PSD sa o puna pe Olguta Vasilescu candidat la Presedintie: „Va straluci”

politica

In Cristoiu afirma ca cel mai bun candidat al PSD prentru prezidentiale este Lia Olguta Vasilescu. Campania pentru prezidentiale va specula emotiile electoratului, iar la acest capitol, Iohannis este principalul perdant, in schimb vor straluci Codruta Kovesi si Olguta Vasilescu, sustine Cristoiu pentru Mediafax.

“Campania din acest an se va desfasura pe emotii. Mi-e limpede. Klaus Iohannis nu va starni emotie in viata lui, oricat ar incerca, doar asa daca incepe sa cante, ca Nero, dar nici atunci…Doua personaje de aici pot starni emotie, Codruta Kovesi, si ea a inceput cu emotia, emotia de genul ”So, pe alalalt”. Asta inseamna emotie, emotia inseamna ura fata de alalalt, adica trebuie sa ies la vot ca sa ii iau gatul lui ala…iertati-ma. Asta este o chestie tipic romaneasca. Dincolo, Olguta este singura care poate sa faca”, a afirmat Cristoiu.

Acesta a atras atentia ca anul acesta ca Iohannis, unul dintre principalii candidati este deja in fotoliul de la Cotroceni, iar o campanie cu manusi din partea PSD nu va avea succes.

“Pentru ca anul acesta, este foarte important la PSD, anul acesta campania se desfasoara cu cineva care e la Cotroceni. Ideea unui candidat gen Dragnea care spune nu va merge. Trebuie sa fie cineva care sa spuna ‘So, pe Iohannis!’. Adica sa mobilizeze electoratul. Si PSD are un electorat din asta, ca USR, nu mare, dar il are, care spune ca il uraste pe … Klaus Iohannis, vrea sa iasa la vot sa-i dea una. Ei, Olguta este singura care poate acest lucru. Ea poate sa mobilizeze (…)”, a sustinut jurnalistul.

„Ea este cel mai credibil personaj intern. din partea PSD. Iar dincolo este Codruta Kovesi care are un mare avantaj, ca a fost revocata de Klaus Iohannis. Foarte primejdioasa, este foarte primejdioasa”, a conchis Ion Cristoiu.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: