Soarta de sluga PSD. George Harabagiu: „M-au lasat pe drumuri. Am supravietuit in ultimul an multumita prietenilor”

politica

George Harabagiu, fost sef al comunicarii PSD pe internet, se plange ca partidul l-a „lasat pe drumuri” dupa ce a fost inlocuit din functie in urma scandalului Simona Halep-Gabriela Firea.

Harabagiu a fost dat afara, in urma cu un an, dupa ce a obligat filialele PSD sa posteze pe Facebook un text in care se sustinea Simona Halep a fost huiduita pe Arena Nationala, nu Gabriela Firea. Aceasta minciuna a provocat in scandal atat de mare incat Liviu Dragnea a fost nevoit atunci sa scape de Harabagiu.

Harabagiu in schimb i-a ramas fidel lui Dragnea. El publica acum un text, pe Facebook, in care isi reafirma fidelitatea fata de „detinutul politic” Liviu Dragnea si in care se plange ca partidul l-a lasat pe drumuri.

Iata textul integral, respectand intocmai forma in care a fost postat:

⚠️ PSD , CEI CARE URMEAZA SA FIE “ EXECUTATI “VA SALUTA ❗️🌹🌹🌹

🔻Am lecturat atent punctul de vedere ( extrem de percutant ) al d-nei Larisa Birta . Recunosc ca sunt onorat de aprecierile facute la adresa mea ( desi nu am avut niciodata “ pretentia “ de ma considera vreun “ virf de lance ) Mi- am facut ( cred eu .. )DATORIA asa cum m- am priceput . Unii spun ca bine.. altii spun ca nu . De fapt , nu asta conteaza …

🔻Ceea ce este cu adevarat important este DEZAMAGIREA pe care o traiesc in aceste zile . Nu sunt genul care sa ma pling .. Iar ceea ce am patit in ultimul an , nu voi dezvalui PUBLIC ( am aceasta decenta ) NU SUNT DECIT UN SIMPLU MILITANT ❗️Al unui partid in care CONTINUI SA CRED ❗️Asemeni mie , sunteti multi in aceasta tara . Anonimii in fata carora ma inclin , multumindu – va ca existati ! Fara voi.. mi- ar fi fost imposibil sa continui ..

🔻Ca sa fiu transant si direct : MAREA PROBLEMA A PSD este LIPSA de ASUMARE ❗️Neimplicarea , non- combatul , autosuficienta . Iar cel mai grav lucru este DEZICEREA ❗️De un lider care si- a asumat programul de guvernare si care a condus PSD spre victoria electorala din 2016! Acestea sunt ADEVARURI pe care NIMENI nu le poate CONTESTA ! Pentru cei care ( probabil ) au “ uitat “, numele sau este LIVIU DRAGNEA ❗️Un OM de care , eu .. un banal NIMENI.. NU MA VOI DEZICE NICIODATA ❗️Dezicerea de Dragnea ( detinut politic ) coboara PSD in “ epoca de piatra “ a strategiei politice . Ca sa nu mai vorbim de “ caracter “ , empatie , solidaritate .. Virtuti din ce in ce mai rare in aceste timpuri .Faptul ca unii lideri judeteni isi motiveaza impotenta in a mobiliza electoratul la scrutinul din 26 Mai , motivand “ ca oamenii nostrii nu au iesit sa ne voteze din cauza lui Dragnea “ , este cea mai jenanta explicatie a esecului . Ori , PSD are nevoie de SOLUTII , nu de MOTIVE ❗️

⚠️ Nu am pretentia ca sunt vreun “ vector public “. Sunt un banal “ cuvintator de provincie “ de care unii s- au folosit , lasindu – ma “ pe drumuri “. Asa e in viata ! Imi asum asta . Vreau sa le multumesc prietenilor adevarati , care m- au ajutat sa supravietuiesc in ultimul an si sa- i incredintez ca NU VOI UITA NICIODATA GESTURILE lor ❗️Cred in UNITATE si in ECHILIBRU ❗️Dar astept , dovezi palpabile in acest sens !

⚠️ Scriu toate astea , constient ca voi fi “ executat “ pentru TUPEUL de a vedea padurea fara sa ma impiedic in “ copaci “.. Ce va urma ? Vom vedea…

Mai mult despre: ,

Comentarii: