Sobolaniada PSD. Pro TV anunta ca gruparea Firea a pregatit ghilotina pentru Dragnea. Cine va lansa atacul

politica

Surse politice au declarat pentru Stirile ProTV ca asa numita ”aripa Firea” din PSD va lansa declaratii critice la adresa presedintelui PSD Liviu Dragnea, dupa ce acesta a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare.

Unul dintre obiectivele celor care o sustin pe Gabriela Firea este ca primarul Capitalei – care este si vicepresedinte PSD, presedinte PSD Ilfov si presedinte interimar al PSD Bucuresti – sa preia conducerea Partidului Social Democrat, in conditiile in care exista tot mai multe voci nemultumite de felul in care partidul este tras in jos de imaginea negativa a lui Liviu Dragnea.

Printre liderii locali care nu au fost de acord cu organizarea mitingului PSD din Piata Victoriei s-a aflat si primarul sectorului 3 Robert Negoita, un apropiat al Gabrielei Firea.

Surse politice au declarat pentru Stirile ProTV ca acesta ar putea aparea in public cu declaratii critice la adresa lui Dragnea.

Oficial, Gabriela Firea a iesit in presa cu un comunicat de sustinere a liderului PSD, dupa condamnarea primita, joi, in dosarul ”Bombonica” – criticand ”jocurile de culise si ”o noapte a cutitelor lungi” care ar putea aparea acum in partid.

”Am dispret pentru cei care se gandesc doar la cariera si imaginea lor, parasind la greu familia din care fac parte. Au fost momente in care PSD si-a devorat liderii, prin jocuri de culise si nopti ale cutitelor lungi. Momente pe care, ulterior, partidul le-a decontat. E lucru dovedit, romanii nu empatizeaza cu tradatorii, sforarii si intrigantii.” – a afirmat Gabriela Firea in comunicatul de presa, tinand astfel sa se delimiteze de eventuale incercari de ”detronare” a lui Liviu Dragnea, chiar inainte ca acestea sa se produca.

Pana la aceasta ora, in spatiul public au aparut numai mesaje de sustinere la adresa lui Liviu Dragnea, de la numele importante din PSD.

Mai trebuie notat faptul ca in luna martie a acestui an, Gabriela Firea a declarat ca il sustine pe primarul Sectorului 3, Robert Negoita, pentru functia de vicepresedinte al PSD din partea regiunii Bucuresti-Ilfov.

“Are rezultate foarte bune si ca om politic, si ca primar si cred ca trebuie sa ii dam cezarului ce-i al cezarului. (…) Eu il respect si pe el (Daniel Florea, primarul Sectorului 5 – n.r.) suntem colegi, suntem prieteni, dar mi-am exprimat punctul de vedere. De asemenea, intreaga organizatie regionala a votat in acest sens, pentru sustinerea domnului Negoita”, a spus ea.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: