Sobolanul iese din vizuina. Liviu Dragnea, explicatii la Antena 3 privind violentele din Piata Victoriei

news

Dupa aproape doua saptamani in care nu a fost vazut in public, Liviu Dragnea si-a programat o aparitie la Antena 3 pentru a prezenta varianta sa privind evenimentele din Piata Victoriei.

„Liderul PSD va fi invitat astazi de la ora 21, in exclusivitate la 100 de Minute cu Alessandra Stoicescu”, anunta Antena 1.

Stoicescu a afirmat in mai mult emisiuni recente ca violentele din Piata Victoriei au fost puse la cale de „mercenari bine antrenati in strainatate”. „Luni, in emisiunea de la Antena 3, moderatoarea si invitatii sai au incercat acreditarea ideii ca violentele din Piata Victoriei nu au fost provocate de jandarmii si de provocatorii pe care i-am vazut cu totii, ci de oameni antrenati, cu pregatire paramilitara, anarhisti din gruparea Antifa, platiti de miliardarul George Soros.

‘Astia trebuie platiti si hraniti bine, pentru ca pregatirea asta cere multe calorii’, a declarat unul dintre invitati. Un alt invitat a afirmat ca jurnalistii care au fost batuti de jandarmi o meritau, fara ca din partea moderatoarei sa existe vreo reactie.

In aceeasi emisiune s-a afirmat ca in zilele dinaintea protestului de pe 10 august, in Romania au intrat, pe la granita cu Republica Moldova, mercenari special veniti pentru proteste. Niciuna dintre numeroasele acuzatii nu a fost dovedita”, a acuzat Dorina Rusu, membra a CNA.

Stoicescu este una dintre cele mai bune prietene ale vicepresedintelui PSD Gabriela Firea.

Mai mult despre: ,

Comentarii: