„Sobolanul” Mihai Fifor infige cutitul in spatele lui Dancila. Cauta disperat sa se faca util noii conduceri a PSD

politica

Fostul secretar general al PSD Mihai Fifor a declarat ca nu stie ce a discutat Viorica Dancila cu Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, insa dupa acea intrevedere s-au schimbat multe, iar Viorica Dancila si-a anuntat candidatura la prezidentiale.

„Am participat si la intalnirea de la Cotroceni, acea runda de consultari de la Cotroceni, si intr-adevar discutia de dupa consultari a avut loc cu presedintele Klaus Iohannis, nu stiu ce s-a discutat, pentru ca a fost un tete-a-tete. Cert este ca s-au schimbat foarte multe in cateva zile. A existat decizia doamnei prim-ministru de a avea cat se poate de repede congresul, a existat decizia doamnei prim-ministru de a candida pentru alegerile prezidentiale”, a spus Mihai Fifor, la Antena 3, citat de Mediafax.

Fifor a completat ca „a fost o vara epica”, amintind si de ruptura dintre PSD si ALDE.

Fifor a fost catalogat drept „sobolanul partidului” de catre Eugen Teodorovici in cadrul sedintei CEX in care Dancila a fost fortata sa demisioneze.

Secretarul general interimar al PSD Paul Stanescu spune ca dupa alegerile europarlamentare s-a inteles cu Dancila sa nu fie organizat congres in 2019 si sa nu candideze la Presedintie. „Mariajul asta al nostru a durat foarte putin, sapte, opt zile”, a explicat el.

Acesta a mai spus joi, la Slatina, ca „batuse palma” cu Viorica Dancila sa nu intre in cursa pentru Cotroceni, dar Viorica Dancila a incalcat intelegerea dupa o intalnire cu presedintele Klaus Iohannis.

In schimb, Klaus Iohannis a afirmat, intrebat daca a avut o discutie cu Viorica Dancila in care sa o convinga sa candideze la prezidentiale, ca PSD a convins-o sa fie prezidentiabilul partidului.

Viorica Dancila a explicat ca este nedumirita de afirmatiile lui Paul Stanescu potrivit carora ar fi decis sa candideze la prezidentiale dupa o discutie cu Klaus Iohannis. Fostul lider al PSD a precizat ca nu este „nici cel mai mic sambure de adevar” in declaratiile acestuia.

Mai mult despre: ,

Comentarii: