SOC in PSD. Atitudine TRANSANTA a lui Oprea in privinta schimbarii Codrutei Kovesi de la DNA

news

Vicepremierul Gabriel Oprea sustine ca nu va accepta sa fie facute schimbari ale Codului Penal si ca partidul sau o va sustine in continuare pe Laura Codruta Kovesi pentru sefia DNA.

„Am spus ca orice modificare a legislatiei penale presupune o dezbatere publica. Nu sunt de acord ca o mana de parlamentari intersati sa schimbe Codul Penal. Nu sunt de acord si cu asta cred ca v-am raspuns. Deci daca duce la intarirea Justitiei si a statului roman, da”, a declarat Oprea pentru Adevarul.

Intrebat daca o va sustine in continuare pe Laura Codruta Kovesi, pentru un nou mandat la sefia DNA, Oprea a raspuns pozitiv.

„Total. Din moment ce spun ca DNA este un etalon la Bruxelles, ca este un moment istoric, normal ca o sustin. Sefa DNA este Laura Codruta Kovesi, care a fost sustinuta de Ponta, Cazanciuc si de mine. A demonstrat ca merita acest lucru, chiar daca o sa fac discutii. Sunt un om care imi e frica de lege si de stat si incerc sa nu gresesc”, a raspuns vicepremierul.

La inceputul acestei saptamani, mai multi lideri ai PSD au cerut in Comitetul Executiv al PSD schimbarea din functie a Laurei Codruta Kovesi. DNA -a pus sub urmarire penala pe liderul partidului, Victor Ponta, pentru trafic de influenta, spalare de bani si fals in acte.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: