Soc la Antena 3, chiar Cumpanasu le rastoarna scenariile: „Politistii au recunoscut ca procurorul NU le-a interzis sa intre in casa lui Dinca”

politica

Alexandru Cumpanasu a declararat, duminica seara, la Antena 3, ca politistii din Caracal au recunoscut in fata Sectiei Speciale ca procurorul Ovidiu Popescu le-a interzis sa intre in casa criminalului Dinca inainte de ora 06.00.

„Este a 18-a zi. E imposibil sa tragi concluzii, e departe de finalizare. Foarte putin se discuta despre faptul ca Alexandra putea fi gasita de indata si putini se mai gandesc la ce-a fost. Este simplu. Nu cred in nepriceperea procurorului, iar politistii mai nou declara ca nu au fost impiedicati. deci la ancheta care are azi loc la Caracal de cei de la SIIJ apar surprize.

Nu au mai fost impiedicati de procuror, nu. A fost o decizie colectiva, Efectiv m-as infige in gatul lor daca ar fi aici. Au zis ca i-a oprit procurorul. de fapt au stat la sediul politiei, iar la casa acestui animal erau niste politisti care nu au intrat, nu le-a zis nimeni sa nu intre, conform propriilor declaratii”, a zis Alexandru Cumpanasu la Antena 3.

Procurorul Ovidiu Popescu a fost linsat la televiziunile de propaganda ale infractorilor, Antena 3 si Romania TV, dupa crimele de la Caracal. El a fost poreclit „procurorul #rezist” pentru ca a participat si la protestele magistratilor fata de maltratarea legilor justitiei de catre coalitia PSD-ALDE.

Mai mult despre: ,


Comentarii: