Soc si furie in Italia: doua romance au incercat sa rapeasca un copil, ademenindu-l cu dulciuri. Politia le-a salvat cu greu de multimea care voia sa le linseze

externe

romance, rapire, copil, Italia

Un copil din comuna Mondragone, regiunea Campania, a fost la un pas sa fie rapit de doua romance, care s-au apropiat de el, luni seara, cu pretextul de a-i da dulciuri.

Potrivit publicatiei locale casertace.net, luni, 11 decembrie, in jurul orei 18.00, cele doua femei s-au apropiat de un copil in timp ce acesta se juca cu mama lui pe trotuarul central din Viale Margherita din localitatea Mondragone.

In apropierea parcarii unde se afla unul dintre cele mai cunoscute spitale din zona, cele doua romance au incercat sa ia copilul din mainile mamei sale si apoi cel mai probabil l-au urcat cu forta intr-o masina parcata la o distanta sigura, au declarat martorii.

Tipetele mamei au atras atentia unor trecatori si a unor vanzatori care au intervenit prompt, incercand sa le linseze pe romancele care intre timp se  refugiasera intr-un magazin. Din fericire pentru ele, la scurt timp dupa aceea, trei patrule de politie au ajuns la fata locului si le-au retinut, ducandu-le la sectia locala de politie pentru cercetari.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: